ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου και Καραναστάσης: Απακαλύψεις για τη σχέση τους, από τη γνωριμία μέχρι... τον γάμο

Κωνσταντοπούλου και Καραναστάσης: Απακαλύψεις για τη σχέση τους, από τη γνωριμία μέχρι... τον γάμο

Κάτι κεραυνοβόλο περιέγραψε τη σχέση τους η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας

Τα χαρτιά τους για την προσωπική τους ζωή άνοιξαν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης σε συνέντευξή τους στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ξετυλίγοντας τη σχέση τους, είπαν πως γνωρίστηκαν το 2016 όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνάντησε για πρώτη φορά τον δημοφιλή ηθοποιό στο θέατρο. Ωστόσο, είχε προηγηθεί ένα χρόνο πριν e-mail του ηθοποιού προς την τότε πρόεδρο της Βουλής για να την ευχαριστήσει, καθώς - όπως είπε - υπερασπιζόταν τα δικαιώματα του. Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι είχε γοητευτεί από την παρουσία της στην πολιτική σκηνή ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου περιγράφει τη σχέση τους ως κάτι κεραυνοβόλο.



Σήμερα, οι δυο τους κάθοντας στα διπλανά έδρανα της Βουλής, βιώνοντας τον ρόλο του συντρόφου στο κόμμα και στην προσωπική τους ζωή.

Αποκαλύπτουν ότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη, όμως βρίσκουν πάντα χρόνο «για να ζήσουν».

Ο Διαμαντής Καραναστάσης εξομολογείται νιώθει άβολα στον νέο του ρόλο, καθώς δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Κάτι που η Ζωή Κωνσταντοπούλου περιγράφει ως προτέρημα: «έχει έναν μοναδικό τρόπο να μιλάει με την καρδιά του. Για εμένα η πολιτική είναι μια δοκιμασία, όταν έχω όμως μαζί μου τον Διαμαντή, νιώθω ασφάλεια και ένα διαρκές κίνητρο».

Ο Διαμαντής Καραναστάσης αναφέρθηκε και στην σκληρή κριτική που του ασκήθηκε αφότου έγινε γνωστό ότι θα είναι ανάμεσα στα στελέχη που θα έχουν έδρα στη Βουλή, λέγοντας ότι υπέστη κανιβαλισμό.

Προχώρησε στην αποκάλυψη ότι η κόρη του έσβησε τον λογαριασμό της σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθως τη στεναχωρούσαν οι χαρακτηρισμοί και οι βρισιές που διάβαζε για τον πατέρα της.

Τέλος, για τη συζήτηση με τις λίστες και πώς ο ίδιος βρέθηκε βουλευτής, ο κ. Καραναστάσης εξήγησε ότι στις πρώτες εκλογές του Μαΐου το κόμμα απέτυχε για αυτό και χρειαζόταν μια αλλαγή. «Έχω στάξει αίμα για την Πλεύση Ελευθερίας» επισημαίνει με νόημα.