ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαμουλάκης: Ακόμα και αν υπάρξουν απώλειες στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να λειτουργήσουν προωθητικά

Μαμουλάκης: Ακόμα και αν υπάρξουν απώλειες στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να λειτουργήσουν προωθητικά

Πώς χαρακτήρισε την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης – Τι είπε για τον Πολάκη

Ως τη σημαντικότερη των τελευταίων ετών χαρακτήρισε την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΙ, εξήγησε: «θεωρώ ότι το πνεύμα ενότητας και το να κατευνάζονται οι όποιες εντάσεις είναι στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι εύκολο αυτό. Είναι 1,5 μήνας που έχει αναλάβει ο Κασεσελάκης. Το πιο σώφρων που έχει να κάνει όποιος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να κάνει υπομονή και να δώσει χρόνο στον νέο πρόεδρο να εκδηλώσει τις όποιες πολιτικές του προτεραιότητες».

Ο κ. Μαμουλάκης στο πλαίσιο αυτό έκανε αναφορά για «δυσανεξία» που διατυπώθηκε «τόσο νωρίς και ακαριαία σε μία τέτοια δημοκρατική επιλογή προτού αλλέκτωρ φωνήσαι τρις» για να προσθέσει στη συνέχεια: «Θα δούμε ποια θα είναι η απουσία και η απώλεια (σ.σ. στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ). Ακόμα και αν υπάρξουν απώλειες μπορεί να λειτουργήσουν προωθητικά».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον Παύλο Πολάκη και αν συμφωνεί με τις θέσεις και τις εκφράσεις του αψύ Κρητικού κ. Μαμουλάκης δήλωσε: «κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η εκφορά του λόγου του συνάδει με τον χαρακτήρα του. Πολλές φορές μπορεί να διαφωνώ αλλά είμαστε στο ίδιο κόμμα. Πολλές φορές δεν είναι απλό ειδικά σε επίπεδα λεκτικής αποτύπωσης αλλά το συνολικά επίδικο είναι να ανοίξουμε βηματισμό για την επόμενη ημέρα».

Καταλήγοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε για τα εσωκομματικά: «ας κλείσει ο κύκλος της εσωστρέφειας και πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα υπάρξει ανάκαμψη».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Πολλοί «ξένοι» στο ίδιο κόμμα - Τα σχέδια Σταθάκη και Τσακαλώτου

Βορίδης για δηλώσεις Γεωργιάδη: «Δεν μπορώ εγώ να ξέρω αν θα ζητήσει συγγνώμη για τα Τέμπη»

Μητσοτάκης στο Politico για ελληνοτουρκικά: «Άλλαξε τόνο» η Τουρκία τους τελευταίους μήνες