ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια κορυφαία στελέχη αντιδρούν στο δημοψήφισμα

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια κορυφαία στελέχη αντιδρούν στο δημοψήφισμα

Γεροβασίλη, Ζαχαριάδη, Θεοχαρόπουλος, Ξενογιαννακοπούλου, Ραγκούσης, Φλαμπουράρης αντιδρούν στην απόφαση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη

Προς ολική ρήξη οδηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ, με την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να είναι σε εξέλιξη με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Σήμερα, αναμένεται η αποχώρηση και της «Ομπρέλας» με επικεφαλής τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Εν τω μεταξύ παρέμβαση κορυφαίων στελεχών εναντίον του δημοψηφίσματος, με την κατάθεση δύο τροπολογιών επί της πολιτικής απόφασης

Αναλυτικά οι τροπολογίες-Προσθήκες είναι οι εξή:

1. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές εμπρηστικές δημόσιες δηλώσεις από θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος, που αντί να ρίχνουν τους τόνους και να προωθούν την ενότητα, αναπαράγουν και εντείνουν την εσωστρέφεια που πλήττουν την εικόνα του κόμματος.

2. Δημοψηφίσματα για θέματα πειθαρχικών κυρώσεων, για τα οποία υπάρχουν ρητές προβλέψεις και όργανα στο καταστατικό, δεν μπορούν να πραγματοποιούνται.

Τα μέλη της Π.Γ.

  • Γεροβασιλη Όλγα
  • Ζαχαριάδη Κώστας
  • Θεοχαρόπουλος Θανάσης
  • Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα
  • Ραγκούσης Γιάννης
  • Φλαμπουράρης Αλέκος

«Σφάζονται» ακόμη και για ένα τηλεφώνημα

Μετά τη διάψευση της Έφης Αχτσιόγλου για το τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με ρητορική από τα τρολ του Τwitter στη βουλευτή.

Νωρίτερα γράφτηκε στον Τύπο ότι η Έφη Αχτσιόγλου δεν απάντησε στο τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη. Ένα τηλεφώνημα που διέψευσε κατηγορηματικά η πλευρά της Έφης Αχτσιόγλου, μιλώντας στο Newsbomb.gr

Λίγη ώρα αργότερα κύκλοι του Στέφανου Κασσελάκη ανέφεραν: «Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο».

Σε ότι αφορά τις κινήσεις των εσωκομματικών στρατοπέδων η «Ομπρέλα» αναμένεται να αποχωρήσει ενώ μένει να φανεί τι θα αποφασίσει η πλευρά της Έφης Αχτσιόγλου.