ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατσόπουλος: Σταλινική τακτική του Κασσελάκη να μιλήσει για «πέμπτη φάλαγγα της ΝΔ»

Τατσόπουλος: Σταλινική τακτική του Κασσελάκη να μιλήσει για «πέμπτη φάλαγγα της ΝΔ»

«Είναι σαν να τους λέει ότι είστε γλάστρες και δεν με νοιάζει τι πιστεύετε», ανέφερε ο ο Πέτρος Τατσόπουλος για τον Στέφανο Κασσελάκη

Για «σταλινική τακτική» του Στέφανου Κασσελάκη να μιλήσει για «πέμπτη φάλαγγα της ΝΔ» μπροστά στους διαφωνούντες κατά την εισήγησή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει ούτε το βάρος της φράσης ούτε την ευκολία με την οποία εκστόμισε τη φράση» είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Τατσόπουλος προσθέτοντας με νόημα ότι «αυτοί που του την υπέδειξαν θέλουν τον διχασμό και την διάσπαση».

«Η πιο εύκολη καραμέλα είναι να πεις ότι αυτοί είναι εντεταλμένοι πράκτορες του εχθρού. Ποτέ δεν είχαν φτάσει πρόσωπα όπως ο Φίλης στο πιο χαμηλό σκαλοπάτι να λένε ότι σε έβαλε ο Μητσοτάκης. Και να το λέει ποιος; Ο τίποτα, Με μηδέν πολιτικό παρελθόν» πρόσθεσε ο Πέτρος Τατσόπουλος προσθέτοντας ότι οι ψηφοφόροι επέλεξαν Κασσελάκη «σαν γουρούνι στο σακί».

«Ο Κασσελάκης είπε ότι θα παραπέμψει το δημοψήφισμα στην Κεντρική Επιτροπή και μετά στην Επιτροπή Δεοντολογίας και μετά είπε αν δεν περάσει θα πάει στο 15%. Έχουμε έναν άνθρωπο που λέει "δεν με ενδιαφέρει τι θα ψηφίσετε". Είναι σαν να τους λέει ότι είστε γλάστρες και δεν με νοιάζει τι πιστεύετε, γιατί θα ψηφίσετε αυτό που θέλω εγώ» κατέληξε ο Πέτρος Τατσόπουλος.