ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία, όχι να ξεπεράσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ»

Νίκος Ανδρουλάκης: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία, όχι να ξεπεράσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Σκοπός είναι να αλλάξει ο τόπος σελίδα και ο ελληνικός λαός να αποκτήσει προοπτική», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι «βήμα – βήμα, πετυχαίνουμε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. Αυτό δείχνει η σταθερή ανοδική μας πορεία. Θα έχουμε ξανά τη δημοκρατική παράταξη, πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην πατρίδα μας· έχουμε χρέος να αγωνισθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να έχει αξιόμαχο αντίπαλο η συντηρητική παράταξη».

«Στόχος δεν είναι να ξεπεράσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να αλλάξει ο τόπος σελίδα και να έχει προοπτική ο ελληνικός λαός. Για να αλλάξουμε, να δυναμώσουμε, να κάνουμε την Ελλάδα κανονική ευρωπαϊκή χώρα», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Όπως σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης, «είμαστε δίπλα σε όλους όσοι θέλουν ποιοτική δημοκρατία. Στεκόμαστε στο πλευρό των πιο αδύναμων Ελλήνων με λόγο συνέπειας και προόδου και όχι προσφέροντας λαϊκισμό», «εξαπολύοντας» ξανά επίθεση στην κυβέρνηση.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι υπόλογη για την αύξηση των ανισοτήτων, τη συνεχιζόμενη μείωση πραγματικών εισοδηματιών, την ακρίβεια και τον πληθωρισμό στα τρόφιμα. Δεν έχουμε κράτος που προστατεύει τον πολίτη αλλά κράτος τροχονόμο των επιχειρηματικών συμφερόντων», υποστήριξε.

«Η αποτελεσματικότητα εκείνων είναι υπό του μηδενός. Δεν υπάρχει καμία επιτελικότητα. Προβάλλουν το 41% ως καθαρτήριο της δικής τους ανικανότητάς. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αξίζουν περισσότερα και είμαστε εδώ για να τούς προσφέρουμε καλύτερες μέρες, αξιοπρέπεια και προοπτική», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις