ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Δείχνει την έξοδο στην ομάδα Αχτσιόγλου, «μαλώνει» τον Πολάκη - Τι λέει για το 2015

Κασσελάκης: Δείχνει την έξοδο στην ομάδα Αχτσιόγλου, «μαλώνει» τον Πολάκη - Τι λέει για το 2015

Στέφανος Κασσελάκης: Από τη χείρα φιλίας στην Έφη Αχτσιόγλου ...στην πόρτα εξόδου -  Η στάση του για την επίθεση Πολάκη στη Σία Αναγνωστοπούλου

Έδειξε στην ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου την έξοδο, τράβηξε το αφτί του Παύλου Πολάκη για τα όσα εκείνος είπε για τη Σία Αναγνωστοπούλου και ξεκαθάρισε πως εκείνος δεν θα έκανε ποτέ τον Γιάνη Βαρουφάκη, υπουργό Οικονομικών σε συνέντευξή του στο Κόκκινο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Aναφορικά με την Έφη Αχτσιόγλου και την ομάδα «6+6» ο Στέφανος Κασσελάκης τους έστειλε ξεκάθαρα μήνυμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις διαφωνίες και τις αποχωρήσεις στελεχών της «Ομπρέλας», ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε πως «ό,τι είχα να πω στην Κεντρική Επιτροπή το είπα. Μια μικρή ομάδα έδωσε πάσο σε ύβρεις κατά όλου του κόμματος. Έτεινα χείρα φιλίας. Σέβομαι πολύ το κόμμα γιατί το επέλεξα, με τίμησε ο Αλέξης Τσίπρας με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Προσκάλεσα την κ. Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της πρόσφερα όποια θέση ήθελε», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ό,τι αφορά στον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι «δεν ήταν χρήσιμο, δεν βοήθησε αυτό που είπε» για τη Σία Αναγνωστοπούλου, προσθέτοντας ωστόσο ότι ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ «είναι ένας πολύ παραγωγικός άνθρωπος».

Κληθείς να απαντήσει στο τι θα έκανε εκείνος το 2015 αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε: «Δεν θα είχα τον Γιάνη Βαρουφάκη για υπουργό Οικονομικών. Λέω την αλήθεια». Παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως σε 4 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβέρνηση. «Είμαι σίγουρος ότι σε 4 χρόνια θα είμαστε κυβέρνηση. Θα αναδείξουμε αριστερό, προοδευτικό κόσμο που θα αισθανθεί ότι έχει ασπίδα προστασίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δεν χρωστάμε ευρώ σε κανένα» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Παράλληλα τόνισε ότι «θέλουμε να φέρουμε μία πιο δίκαιη κοινωνία στο προσκήνιο. Τον κόσμο τον έχουνε ξεχάσει. Μου λένε "πώς και από εδώ;" στις περιοδείες μου. Είμαι αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρέπει να είμαστε εδώ».

Σχετικές ειδήσεις