ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηχηρή απουσία Σαμαρά από τη Βουλή κατά την ομιλία Μητσοτάκη

Ηχηρή απουσία Σαμαρά από τη Βουλή κατά την ομιλία Μητσοτάκη

O πρώην πρωθυπουργός έχει εκφράσει δύο φορές την ενόχλησή του και τη διαφωνία του για την τροπολογία Καιρίδη

Σε μία κίνηση όλο νόημα προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένος να υπεραμυνθεί των επιλογών του και των αποφάσεών του, σχετικά με την τροπολογία Καιρίδη.

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία του, και μάλιστα δύο φορές μέσα σε δύο 24ωρα, δεν βρισκόταν μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη οπότε και προχώρησε σε εξαγγελίες για αυξήσεις στις εφημερίες του ΕΣΥ, αλλά και την είσοδο μη κρατικών ΑΕΙ στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν και υπήρξαν αναφορές από την αντιπολίτευση για την τροπολογία Καιρίδη, απέφυγε οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα, σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι...

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην πρωθυπουργός με ένα διπλό μήνυμα τάχθηκε ενάντια στις ελληνοποιήσεις που προβλέπονται με μείωση του χρόνου απόδοσης άδειας παραμονής σε παράνομους μετανάστες. Η κυβέρνηση εμμέσως απάντησε στον κ.Σαμαρά δια κυβερνητικών πηγών πως το θέμα έχει λήξει και πως η περαιτέρω ανάλυση του είναι περιττή.