ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς όρεξη για κουβέντα από τους βουλευτές και Πολάκη ξεκίνησαν οι εργασίες της ΚΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς όρεξη για κουβέντα από τους βουλευτές και Πολάκη ξεκίνησαν οι εργασίες της ΚΟ
EUROKINISSI

Ξεκίνησε η πολυσυζητημένη τριήμερη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη. 

Σε εξέλιξη, από τις 16.00, βρίσκεται η τριήμερη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ -χωρίς τον Παύλο Πολάκη ο οποίος θα φτάσει αργότερα, εξαιτίας ιατρικών υποχρεώσεων- που πραγματοποιείται στις Σπέτσες, στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη και η οποία είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, ανάμεσα στους βουλευτές και τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με αυτή την πρωτοβουλία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των βουλευτών του κόμματος, αλλά και τον προγραμματισμό δράσης για τους επόμενους μήνες, αν και οι παριστάμενοι εκφράζουν τους φόβους του ότι η lifestyle ατζέντα θα υπερτερήσει της πολιτικής.

Αν και οι περισσότεροι βουλευτές επέλεξαν να έρθουν στο νησί του Αργοσαρωνικού οδικός και στη συνέχεια με θαλάσσια ταξί, αρκετοί το πλοίο της γραμμής, ξεκινώντας στις 09.00 το πρωί, από τον Πειραιά.

Στις Σπέτσες έφτασαν λίγο μετά τις 12.30, εξαιτίας μιας μικρής καθυστέρησης. Και όπως φάνηκε, δεν είχαν και πολύ όρεξη για κουβέντα - πιθανότατα λόγω του δύσκολου ταξιδιού, που αντιμετώπισαν. Ωστόσο, επέμειναν να μιλάνε για την δουλειά που έχουν κάνει και την προετοιμασία που χρείαστηκε, θέλοντας να αφήσουν στην άκρη τα γύρω, γύρω.

Στη συνέχεια, επέλεξαν να πιουν καφέ και να φάνε κάτι γρήγορα, λίγο πριν επιβιβαστούν σε ταξί και βανάκια για να κατευθυνθούν στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη - πάρα το γεγονός ότι το κέντρο των Σπετσών δεν απέχει παρά μόνο δέκα λεπτά. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «Άγγλοι» στο ραντεβού τους, φτάνοντας στο σπίτι λίγα λεπτά πριν τις 16.00 το απόγευμα.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να μεταβεί με κινηματογραφικό τρόπο στις Σπέτσες, αργά το βράδυ της Πέμπτης, παίζοντας κρυφτό με τις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο κ. Κασσελακη, δεν αποβιβάστηκε με θαλάσσιο ταξί στην προβλήτα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, αλλά στο κεντρικό λιμάνι προκαλώντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Στο μόλο δίπλα από το σπίτι. έφτασαν τα ταξί με τις βαλίτσες του.

Οι εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας θα συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής και στη συνέχεια οι βουλευτές θα δειπνήσουν στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.