ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρήγας: Αποστάσεις από Κασσελάκη για το ερωτηματολόγιο και έκκληση για πρωτοβουλία συνεννόησης

Ρήγας: Αποστάσεις από Κασσελάκη για το ερωτηματολόγιο και έκκληση για πρωτοβουλία συνεννόησης

Σε εμφύλιο οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Μετά την ηχήρη παρέμβαση Όλγας Γεροβασίλη και Χρήστου Σπίρτζη κατά του Στέφανου Κασσελάκη και της πρωτοβουλίας του για το ερωτηματολόγιο, άλλο ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος παίρνει αποστάσεις από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγη ώρα πριν ο Κασσελάκης τεντώσει το σχοινί της αντιπαράθεσης, ο Πάνος Ρήγας καλούσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει πρωτοβουλία για συνεννόηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση Ρήγα:

Πέντε ημέρες πριν την κορυφαία διαδικασία του 4ου Συνεδρίου του κόμματος μας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ εμφανίζονται πρωτόγνωρες καταστάσεις και διαδικασίες. Είναι αλήθεια πως μετά την αποχώρηση από την ηγεσία του κόμματος, του Αλέξη Τσίπρα, κάποιοι μη σεβόμενοι δημοκρατικές διαδικασίες αποχώρησαν λοιδωρώντας τον πρόεδρο Στέφανο Κασελάκη. Άλλοι λίγες μέρες πριν το συνέδριο ανοίγουν συζήτηση για συμμαχίες και θέματα στρατηγικής που θα έπρεπε να τεθούν στο συνέδριο.Ο πρόεδρος θα έπρεπε να διαμορφώσει συνθήκες σύνθεσης και συλλογικής λειτουργίας. Η εμφάνιση ενός ερωτηματολόγιο για ταυτοτικά ζητήματα που αποτελούν θέματα συνεδρίου χωρίς να γνωρίζω ως μέλος της Π.Γ την ανάγκη και σκοπιμότητα, αυτοβούλως από τον πρόεδρο, δεν συμβάλλει στην συλλογική μάχη που έχουμε να δώσουμε.Ο πρόεδρος οφείλει άμεσα να πάρει πρωτοβουλία για συνεννόηση.Σήμερα μάλιστα που η πολιτική της ΝΔ καταστρέφει την κοινωνία, που με αυταρχικές μεθόδους αντιμετωπίζει αγρότες και φοιτητές , που παραβιάζει το κράτος δικαίου και το Σύνταγμα.ΥΓ. Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ το 1989.Όπως πάντα έτσι και τώρα θα στηρίξω την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και τις αγωνίες των χιλιάδων συντρόφων μακριά από προσωπικές στρατηγικές.