ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Πρώτα στους αγρότες στο Σύνταγμα και μετά στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Κασσελάκης: Πρώτα στους αγρότες στο Σύνταγμα και μετά στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε ετοιμότητα και το κλίμα στην Κουμουνδούρου είναι τεταμένο

Στις 19:00 θα συνεδριάσει τελικά η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την επιστροφή του από το Λονδίνο, αποφάσισε να πάει πρώτα στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα και έπειτα να πάει στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει για δεύτερη ημέρα με τα στελέχη του κόμματος να περιμένουν από τον Στέφανο Κασσελάκη να συζητήσουν τα θέματα που έχουν προκύψει μετά την πρωτοβουλία του να ανακοινώσει ερωτηματολόγιο.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε ετοιμότητα και το κλίμα στην Κουμουνδούρου είναι τεταμένο. Στη σημερινή συνεδρίαση θα ξεκαθαρίσει αν η εσωκομματική κρίση που ξέσπασε το Σάββατο με την απόφαση Κασσελάκη να δώσει το ερωτηματολόγιο προς τα μέλη θα επιδεινωθεί ή αν θα υπάρξει λύση, ακόμα και με την παραπομπή του θέματος στο συνέδριο, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Πέμπτη.

Πάντως, ο Γιώργος Τσίπρας εκτόξευσε τη «βόμβα», μιλώντας στα Παραπολιτικά. Είπε δηλαδή ότι «αν δεν υπάρξει συνεννόηση με τον Κασσελάκη, να βρούμε άλλο πρόσωπο». Μένει να δούμε τελικά ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσουν οι 10 επικριτές του.