ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρήγας ο πρόεδρος του Συνεδρίου – Αρκετές εντάσεις στη τελευταία συνεδρίασης της ΚΟΕΣ

Ρήγας ο πρόεδρος του Συνεδρίου – Αρκετές εντάσεις στη τελευταία συνεδρίασης της ΚΟΕΣ
EUROKINISSI.

Ο Πάνος Ρήγας εξελέγη πρόεδρος του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πάνος Ρήγας θα είναι ο πρόεδρος του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκινάει αύριο, στις 18.00, στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο και στο οποίο θα καταγραφεί ο νέος συσχετισμός δύναμης στο εσωκομματικό πεδίο.

Πάντως, η τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης, ακολουθώντας τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Ωστόσο, αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι το γεγονός ότι τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας που συμμετέχουν στην ΚΟΕΣ, αρνήθηκαν να την ενημερώσουν για την απόφαση του καθοδηγητικού οργάνου.

Ο Πάνος Ρήγας εξελέγη πρόεδρος της διαδικασίας, γεγονός που μαρτυρά την προτίμηση του Στέφανου Κασσελάκη και του Νίκου Παππά -που οι δυνάμεις τους συνεργάστηκαν για την εκλογή Ρήγα- στους κομματικούς παράγοντες που προέρχονται από τον παλιό Συνασπισμό και όχι τον Νίκο Μαδεμλή, που προέρχεται από τον Σοσιαλιστικό χώρο.

Και όλα αυτά, παρά τις διακηρύξεις τους για το άνοιγμα και τον μετασχηματισμό του κόμματος.

Τον τελευταίο στήριξαν τόσο ο Χρήστος Σπίρτζης, όσο και ο Διονύσης Τεμπονέρας, γεγονός που μας προϊδεάζει και για τις πιθανές συμμαχίες που θα υπάρξουν στο Συνέδριο.

Σχετικές ειδήσεις