ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Αριστερά για ΣΥΡΙΖΑ: «Πλέον, θυμίζει περισσότερο τηλεοπτικό θέαμα παρά πολιτικό οργανισμό»

Νέα Αριστερά για ΣΥΡΙΖΑ: «Πλέον, θυμίζει περισσότερο τηλεοπτικό θέαμα παρά πολιτικό οργανισμό»
EUROKINISSI.

Το σχόλιο της Νέας Αριστεράς για την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

«Η σημερινή ομιλία του κυρίου Κασσελάκη επιβεβαίωσε τη βαθιά υπαρξιακή κρίση ενός κόμματος που πλέον θυμίζει περισσότερο τηλεοπτικό θέαμα παρά πολιτικό οργανισμό», τονίσθηκε σε ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς για τη σημερινή (22/02) τοποθέτηση εφ’ όλης της ύλης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, στο 4ο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πρόκειται για το προϊόν μίας μακράς πορείας δεξιάς μετάλλαξης και πολιτικού εκφυλισμού που άλλοι ανέχτηκαν με τη σιωπή τους και άλλοι ενθάρρυναν με τη δράση τους. Τώρα είναι αργά.

Η κρίση είναι πλέον μη αναστρέψιμη και αυτό δεν αλλάζει όσες χυδαίες επιθέσεις και αν εκτοξεύσει ο κύριος Κασσελάκης που σήμερα έφτασε στο σημείο να μιλήσει για “ανταλλαγές εδρών”.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που –κατά δήλωση του– παζάρευε να γίνει Υπουργός του κυρίου Μητσοτάκη. Και επειδή ο κύριος Κασσελάκης αρέσκεται να αναζητά υπονομευτές της Αριστεράς στη χώρα, μία τελευταία συμβουλή από εμάς: Να κοιτάξει πρώτα τον καθρέφτη του και να σταματήσει να μιλάει στο όνομα της Αριστεράς. Δεν είχε ούτε έχει σχέση με τις αξίες και τα οράματά της», επισημάνθηκε.

Σχετικές ειδήσεις