ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Φίλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε μπαλαντέρ εξουσίας»

Νίκος Φίλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε μπαλαντέρ εξουσίας»
EUROKINISSI.

«Όλα όσα βλέπουμε με τον Κασσελάκη, έχουν τη σπορά τους πριν από αυτόν», ανέφερε ο Νίκος Φίλης, στέλεχος της Νέας Αριστεράς.

«Πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα Κασσελάκη. Το φαινόμενο Κασσελάκη θα πάει και σε άλλα κόμματα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Φίλης, στέλεχος της Νέας Αριστεράς, μιλώντας σήμερα το πρωί (27/02) στο OPEN.

«Φέρνει στον Τραμπ, όταν μπαίνει στο συνέδριο και λέει στις πρώτες σειρές: “Χειροκροτήστε με”. Αυτό δείχνει αυταρχισμό και λαϊκισμό», σημείωσε ακόμη, «εξαπολύοντας» επίθεση στον Πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Νίκος Φίλης για Αλέξη Τσίπρα: «Ο πολιτικός του κύκλος έχει τελειώσει, σε αυτή τη φάση»

«Η εξουσία δεν είναι αιώνια. Ο Κασσελάκης πάτησε πάνω σε μία απαξίωση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που άρχισε από τον Τσίπρα. Όλη η προπαγάνδα του Κασσελάκη, με ονοματεπώνυμα, δεν το διέψευσε αυτό», επεσήμανε ακόμη ο κ. Φίλης.

«Η ιστορία με τον Κασσελάκη είναι αδιέξοδη, πάμε σε ένα προσωπικό κόμμα»

«Φύγαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν βλέπαμε ότι το κόμμα είχε τελειώσει και γινόταν κάτι άλλο. Λάβαμε μία απόφαση αξιοπρέπειας. Η Νέα Αριστερά δεν κάνει face control. Άνθρωποι που βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ με μισή καρδιά, μπορούν να αναζητήσουν μία συμπόρευση μαζί μας. Δεν θέλουμε να αποτελούμε κομμάτι της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κασσελάκης είχε μία πύρρεια νίκη στο συνέδριο», προσέθεσε εν συνεχεία.

Σχετικές ειδήσεις