ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Πολύ καλός σαν πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας - Τι είπε για Πολάκη, Παππά

Στέφανος Κασσελάκης: Πολύ καλός σαν πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας - Τι είπε για Πολάκη, Παππά

«Ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης 

«Μετά από εσάς φεύγω για να παρουσιαστώ στη Θήβα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείνει: «Ο Στρατός χρειάζεται εκσυγχρονισμό. Πρέπει να αλλάξει η υποχρεωτική θητεία. Ο Στρατός πρέπει να γίνει επαγγελματικός». Ο ίδιος έδωσε το παράδειγμα ότι αν κάποιος είναι μηχανικός, μπορεί να βοηθήσει σε έργα υποδομών ενώ αν είναι γιατρός μπορεί να παράσχει βοήθεια σε ασθενείς. «Δεν είναι δυνατόν να είναι μόνιμα στη σκοπιά», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μάλιστα χαρακτήρισε ως ανήθικο να πληρώνονται οι φαντάροι με σχεδόν 8 ευρώ ημερησίως.

Στέφανος Κασσελάκης: Τι είπε για τις ευρωεκλογές

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στις ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό να βγουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική. «Η ανανέωση στο ψηφοδέλτιό μας μπορεί να σοκάρει τον κόσμο», σημείωσε.

Αναφερόμενος στις εταιρείες, επανέλαβε ότι «δεν έχω ενεργές εταιρείες στο όνομά μου». «Συνθέτω μια ομάδα για τη διαφάνεια στα κόμματα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πατέρας μου μεγάλωσε πάρα πολύ φτωχός, ήταν πάντα ΠΑΣΟΚ. Η μητέρα μου μεγάλωσε σε μια οικογένεια, στην οποία ο πατέρας της δούλευε πάρα πολλές ώρες. Ο παππούς μου ήταν ΚΚΕ».

Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε ακόμη ως «πολύ καλό σαν πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Είχε κότσια να κάνει την αυτοκριτική του». Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «δεν με φύτεψε ο Αλέξης Τσίπρας. Εγώ επικοινώνησα μαζί του για να συναντηθούμε. Οι σχέσεις μου μαζί του είναι εξαιρετικές».

Αναφερόμενος στους Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη, είπε «χαίρουν της εμπιστοσύνης μου», αλλά ξεκαθάρισε ότι με τον Κρητικό βουλευτή έχει διαφωνήσει ανοιχτά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ακόμη ότι θα πάει στις εκλογές για να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.