ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης για Δημήτρη Παπανώτα: Ελπίζω απλά χωρίς φασαρίες να τον αποσύρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις Γεωργιάδης για Δημήτρη Παπανώτα: Ελπίζω απλά χωρίς φασαρίες να τον αποσύρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σάλος από τη δήλωση Παπανώτα για τις γυναίκες.Ο Αδωνις Γεωργιάδης αναλογίστηκε το τι σημαίνει η δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή φέρνοντας στο μαυλό τη δολοφονία της Κυριακής. 

Την απόσυρση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Παπανώτα για τις ευρωεκλογές ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει σε ανάρτησή του πως ο Δ. Παπανώτας δεν μπορεί να είναι υποψήφιος μετά τη δήλωσή του, παραθέτοντας σχετικό βίντεο που δείχνει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει ότι «οι γυναίκες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν κανένα πρόβλημα, εκτός... αν θέλει να έχει (πρόβλημα). Αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια, δεν μιλάει, κάθεται και το ανέχεται, οπότε είναι πρόβλημα της».

«Απλά χωρίς καμμία άλλη πολιτική συζήτηση, μετά από αυτή του την δήλωση δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. Για να καταλάβετε τί ισχυρίζεται, φέρτε στο νου σας, στην πρόσφατη δολοφονία της Κυριακής αυτά που λέει και σκεφθείτε σε ποιον ρίχνει την ευθύνη για τον θάνατο της…ντρέπομαι και να το γράψω…ελπίζω απλά χωρίς φασαρίες να τον αποσύρουν και να πάμε παρακάτω» αναφέρει στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας.