ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με Παπανώτα - Η Μπεκατώρου στέλνει μήνυμα στην Κουμουνδούρου

Βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με Παπανώτα - Η Μπεκατώρου στέλνει μήνυμα στην Κουμουνδούρου

Το σχόλιο του υποψήφιου ευρωβουλευτή για τη Νόνη Δούνια έχει προκαλέσει σάλο και εντός των τειχών ΣΥΡΙΖΑ

Τα προβλεπόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δημήτρη Παπανώτα, ζήτησε η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος, Σοφία Μπεκατώρου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, η κυρία Μπεκατώρου τόνισε πως ελπίζει το «κόμμα να σταθεί όπως πρέπει» απέναντι στον συνυποψήφιο ευρωβολευτή όπως πρέπει.

«Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει. Να κάνει την κίνηση που πρέπει. Είμαι ήδη σε επικοινωνία με το κόμμα και περιμένω να τοποθετηθούν για το θέμα», ανέφερε η κυρία Μπεκατώρου.

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αναφέρει πως «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα μια γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της».

Από την πλευρά του, ο γνωστός παρουσιαστής, επιχειρεί να τα μαζέψει, κάνοντας λόγο για «κοπτοραπτική» στις δηλώσεις του, χωρίς όμως να αναφέρει τι πραγματικά είπε, τι του «έκοψαν» και τι του «έραψαν», αλλά και γιατί δεν αντέδρασε σε αυτό το μοντάρισμα, όταν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά τώρα, μόλις πήρε έκταση.

«Τις τελευταίες ώρες κάποιοι σκόπιμα απομόνωσαν τμήμα από μία παλιά μου δήλωση θέλοντας να δημιουργήσουν πρόβλημα τόσο σε μένα όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ο σεβασμός που τρέφω για τις γυναίκες είναι γνωστός και αδιαμφισβήτητος. Διαχρονικά στέκομαι δίπλα σε όσες έχουν πέσει θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς χωρίς αστερίσκους και στηρίζω απόλυτα τον αγώνα τους. Αυτό κάνω όλα τα χρόνια ως δημοσιογράφος, αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον.

Απολογούμαι αν μέσα από την ‘κοπτοραπτική’ της δήλωσής μου δόθηκε η εντύπωση πως έχουν μερίδιο ευθύνης και τα θύματα κακοποίησης γι’ αυτό που τους έχει συμβεί.

Και δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ στο πλευρό των κακοποιημένων γυναικών μέχρι την ημέρα που τέτοιου είδους φαινόμενα θα έχουν εκλείψει οριστικά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Παπανώτας.