ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γραμμένος: Με έπιασε από το λαιμό και με πέταξε στο πάτωμα

Γραμμένος: Με έπιασε από το λαιμό και με πέταξε στο πάτωμα

Σοκαρισμένος ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης από τα όσα έγιναν στη Βουλή

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, ο οποίος δέχτηκε επίθεση μέσα στη Βουλή από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο, μίλησε στο Star για το πρωτοφανές περιστατικό.

«Δεν έχω να απαντήσω στις φαντασίες του καθενός. Δεχτήκαμε επίθεση λεκτική από τον Φλώρο και βγήκαμε από την αίθουσα. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, δέχτηκα γροθιά στο πρόσωπο και με έριξε στο πάτωμα», ανέφερε στο Star και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα σοκαρισμένος ο Βασίλης Γραμμένος.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ο Βασίλης Γραμμένος έχει σπάσει την μύτη του από το χτύπημα του Κωνσταντίνου Φλώρου, κάτι που διαψεύδει ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Πατέρας Κωνσταντίνου Φλώρου: Ο Βασίλης Γραμμένος προκάλεσε - Στημένο το επεισόδιο στη Βουλή

Για στημένο επεισόδιο στη Βουλή από την πλευρά του Βασίλη Γραμμένου έκανε λόγο ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.

«Μπράβο που ο γιος μου κατάφερε να ρίξει κάτω έναν πρώην μποξέρ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου για το επεισόδιο στο Κοινοβούλιο.

«Ο κ. Γραμμένος έπεσε μόνος του κάτω», συνέχισε ο πατέρας του βουλευτή και τόνισε: «Ο Βασίλης Γραμμένος επαίρεται ότι ξέρει πολεμικές τέχνες». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, «έχει επιδοθεί σε έναν ανηλεή και χυδαίο πόλεμο εναντίον μου».