Παύλος Πολάκης: Επιτίθεται ανοιχτά στον Αλέξη Τσίπρα

Ο Κρητικός βουλευτής ξεχνώντας πως ο πρώην πρωθυπουργός τον στήριξε όταν αρκετά στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ ζητούσαν την απομάκρυνσή του από το κόμμα, προχώρησε στο άδειασμά του

Παύλος Πολάκης, Αλέξης Τσίπρας
Ο Παύλος Πολάκης και ο Αλέξης Τσίπρας
INTIME NEWS
3'

Επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, με αφορμή τη σύσταση του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κρητικός βουλευτής ξεχνώντας πως ο πρώην πρωθυπουργός τον στήριξε όταν αρκετά στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ ζητούσαν την απομάκρυνσή του από το κόμμα, προχώρησε στο «άδειασμά» του. Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο του 2023 όταν ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε για μια ακόμα φορά σε δημοσιογράφους, δικαστικούς και θεσμικούς φορείς και ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπουργός στο κρίσιμο Εκτελεστικό Γραφείο τον στήριξε και ο βουλευτής απ' την Κρήτη παρέμεινε στο κόμμα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στα social media ο Παύλος Πολάκης εξηγεί όλα όσα «πρέπει να αλλάξουμε» προκειμένου να διατηρηθεί «η φλόγα αναμμένη δίπλα στα εικονίσματα». Συμπληρώνει επίσης πως δεν χρειάζονται άλλα ινστιτούτα «βιώσιμης ανάπτυξης», ενώ τονίζει πως «είμαι από αυτούς που τη συμφωνία των Πρεσπών την στήριξαν όσο ελάχιστοι από το ΣΥΡΙΖΑ».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Όχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και "βιώσιμης ανάπτυξης"!

- Πολιτική γραμμή συγκεκριμένης σύγκρουσης με τα καρτέλ ενέργειας, καυσίμων, τροφίμων και τραπεζών υπέρ των λαϊκών συμφερόντων χρειαζόμαστε!

- Πολιτική γραμμή αναδιανομής από την ελίτ και την ολιγαρχία προς όφελος της μισθωτής εργασίας, της αγροτικής παραγωγής και των μικρομεσαίων χρειαζόμαστε!

- Για ισχυρό κοινωνικό κράτος, για αποκατάσταση της αξίας της εργασίας και των συντάξεων, για αξιοπρεπές μέλλον για τη νέα γενιά που πρέπει να σταματήσει να φεύγει από τη χώρα και να γυρίσουν όσοι έφυγαν!!

ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και όχι να κρατήσουμε απλά τη "φλόγα αναμμένη" δίπλα στα εικονίσματα”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει:

"Καμία βιώσιμη ανάπτυξη δεν θα έρθει με αγορασμένα ΜΜΕ, με ελεγχόμενη και διεφθαρμένη τη Δικαιοσύνη και ένα επιτελικό κράτος που κυριαρχούν μαφίες που μοιράζουν απευθείας αναθέσεις!

Αυτά πρέπει να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ παίρνοντας την κυβέρνηση με ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ και εκφράζοντας την κοινωνικοπολιτική συμμαχία της αριστερής προοδευτικής παράταξης ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!

Σε αυτήν την προοπτική κάποιοι που αποχώρησαν κρατώντας τις έδρες γιατί δεν τους άρεσε η νέα ηγεσία δεν νομίζω πως έχουν να προσφέρουν κάτι (τους το έδειξε άλλωστε ο λαός πρόσφατα) ούτε βέβαια κάποιοι Σχοινάδες και Ρουσόπουλοι ή και κάποιοι όπως ο Χουλιαράκης που αναζήτησε τη ζεστή αγκαλιά του αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα.

Αυτά από μένα …κατ αρχήν!

Υγ .Και είμαι από αυτούς που τη συμφωνία των Πρεσπών την στήριξαν όσο ελάχιστοι από το ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά μην κολλάμε δίπλα στην αποτίμηση και προβολή της συμφωνίας από τους αρχιτέκτονες της που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, τα φληναφλήματα περί "βιώσιμης ανάπτυξης" με ομιλητές και συμμετέχοντες σαν αυτούς που προανέφερα για να υπηρετηθούν σενάρια ελεγχομένων "συγκλίσεων», έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή