ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εισήγηση της ΠΑΣΚΕ για πρόεδρο στο ΕΚΘ

Εισήγηση της ΠΑΣΚΕ για πρόεδρο στο ΕΚΘ
Η συνδικαλιστική παράταξη της ΠΑΣΚΕ αποφάσισε να εισηγηθεί στην ολομέλεια της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης...

Η συνδικαλιστική παράταξη της ΠΑΣΚΕ αποφάσισε να εισηγηθεί στην ολομέλεια της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης να είναι ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης ο νέος πρόεδρος του ΕΚΘ μετά το κενό που δημιουργήθηκε με τον θάνατο του Νίκου Γιαννόπουλου την προηγούμενη Τρίτη.

Η ολομέλεια του διοικητικού συμβουλίου του ΕΚΘ θα κληθεί να επικυρώσει την απόφαση της ΠΑΣΚΕ, από τις τάξεις της οποίας εξελέγη ο πρόεδρος του ΕΚΘ μετά το τελευταίο συνέδριο, και η συνεδρίαση της ενδέχεται να γίνει την Πέμπτη.

Ο Π. Τσαραμπουλίδης είναι μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΚΘ, προέρχεται από τον χώρο των ΕΛΤΑ και είναι 52 χρονών. Ταυτόχρονα εκλέχθηκε και γραμματέας της ΠΑΣΚΕ στη Θεσσαλονίκη και η Γραμματεία της παράταξης θα συνέλθει εκ νέου στις 10 Ιανουαρίου προκειμένου να ασχοληθεί με ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του ΕΚΘ.

Πριν καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους ο Π. Τσαραμπουλίδης και ο Δ. Σιαμπάνης παραιτήθηκαν, ο πρώτος από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΚΘ και ο δεύτερος από Οργανωτικός Γραμματέας του ΕΚΘ.