Συγχαρητήρια Τασούλα στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Πόλο για το χάλκινο μετάλλιο
Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα, στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας συνεχάρη με δήλωσή του, τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Πόλο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βελιγράδι.
«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας Πόλο Ανδρών και στον προπονητή τους Θοδωρή Βλάχο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέτυχαν μια σημαντική διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη χαρά και την περηφάνεια που χάρισαν σε όλους μας!», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Υπενθυμίζεται πως η Εθνική ομάδα των ανδρών κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο, επικρατώντας με 12-5 της Ιταλίας στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.