ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Μουρούτη-Παπαδημούλη στο Twitter για τη συνέντευξη Τσίπρα

Κόντρα Μουρούτη-Παπαδημούλη στο Twitter για τη συνέντευξη Τσίπρα

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στο Διαδίκτυο μεταξύ του διευθυντή του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού κ. Γ. Μουρούτη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Παπαδημούλη, με αφορμή τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα στη ΝΕΤ.

Ο κ. Γιώργος Μουρούτης επιτέθηκε στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στους δημοσιογράφους της ΝΕΤ για τη στάση τους απέναντι στον κ. Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για προσλήψεις Μεσσήνιων επί υπουργίας Σαμαρά στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ο κ. Μουρούτης αντεπιτέθηκε επαναφέροντας αρχικά το θέμα των δηλώσεων του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που αντιτίθεται στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ:

«Ο κ. Τσίπρας, αντί να απολογείται για τους εκβιασμούς του κ. Φωτόπουλου, αναμυρηκάζει τα ψεματάκια του περί Μεσσηνίων στο μουσείο Ακρόπολης, έγραψε στο λογαριασμό του ο κ. Μουρούτης.»

Στη συνέχεια ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, έγραψε:

«Ας ρωτήσει ο κ. Τσίπρας τους αριστερούληδες που καταλαμβάνουν τον βράχο της Ακρόπολης + τους αρχαιολογικούς χώρους για τη σχέση τους με ΣΥΡΙΖΑ»

Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ, που ο κ. Μουρούτης θεωρεί ότι ευνόησαν με τις ερωτήσεις τους τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδητικότητα των ερωτήσεών τους... » έγραψε ενώ συνέχισε λίγο μετά στο ίδιο μήκος κύματος:

«Λυπούμαι την δημοσιογράφο της ΝΕΤ, που δεν της επιτρέπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να του υποβάλει ερώτηση...Δέκα λεπτά αμίλητη είναι... »

Αντίδραση Παπαδημούλη

Στα διαδοχικά tweets του κ. Μουρούτη παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος έγραψε:

«Όταν ο υπεύθυνος του γρ τύπου του Πρωθυπουργού κ. Μουρουτης, στιγματίζει και απειλεί δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης, εκτελεί εντολές;»

Ο κ. Μουρούτης απάντησε αρχικά με απορία:

«Σε ποιους ακριβώς αναφέρεστε;»

«Δεν σας επιτρέπω να λέτε ό,τι θέλετε...Απειλές και ψέμματα αναζητήστε στο κόμμα και στον αρχηγό σας! »