ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες βολές Χατζηνικολάου κατά Μεϊμαράκη

Νέες βολές Χατζηνικολάου κατά Μεϊμαράκη

Νέες αιχμές κατά του προέδρου της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη άφησε ο δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου.

Από το μικρόφωνο του Real Fm ο κ. Χατζηνικολάου υποστήριξε πως ο ίδιος δεν θέλει να κάνει κόντρα με κανένα, αφού εκείνος κάνει μόνο ρεπορτάζ.

Παράλληλα δήλωσε πως αρνείται να λάβει μέρος «σε αυτόν τον βρωμερό διάλογο» με τον Πρόεδρο της Βουλής και γι αυτό πρότεινε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη να κάνει κόντρα με τον καθρέπτη.

Ο εκδότης επανέλαβε πως την Κυριακή η εφημερίδα του θα έχει οκτώ σελίδες ρεπορτάζ με όλες τις λεπτομέρειες, ενώ επιτέθηκε και στα μέσα ενημέρωσης που όπως είπε «στην προσπάθεια τους να καλύψουν την υπόθεση, μιλούν για προσωπική κόντρα Χατζηνικολάου – Μεϊμαράκη.

Ο κ. Χατζηνικολάου έστρεψε εκ νέου τα βέλη του κατά του προέδρου της Βουλής και αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν ο κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, Γιάννης Καρούζος, να κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ έχει στην πλάτη του καταδίκη αμετάκλητη. «Πως γίνεται να παραμένει ελεύθερος και να κάνει πλουσιοπάροχη ζωή σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων».

Αποκάλυψε μάλιστα πως πριν από μία εβδομάδα ο Γιάννης Καρούζος ήταν σε εστιατόριο στη Γλυφάδα χωρίς να τον ενοχλήσουν οι αρχές.

Διαβάστε επίσης: Στα άκρα η σύγκρουση Μεϊμαράκη – Χατζηνικολάου

Μεϊμαράκης σε Παυλόπουλο: «Έλα να... γλείψεις τον δικό μου»

Όλα τα πόθεν έσχες του από το 1989 ζήτησε ο ίδιος ο Μεϊμαράκης

Ο Χατζηνικολάου και η δημοκρατία

Αυτά είναι τα πόθεν έσχες του Ευάγγελου Μεϊμαράκη