ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ταρζάν που πατάει επί πτωμάτων. Κυριολεκτικά…

Ο Ταρζάν που πατάει επί πτωμάτων. Κυριολεκτικά…

Λ. Τζανής: Δεν άντεξε τη διαπόμπευση από το πλαστό ρεπορτάζ Τριανταφυλλόπουλου. Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του!

Κάποιοι πατάνε επί πτωμάτων. Κυριολεκτικά. Για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά συμφέροντά τους, δε διστάζουν να παίζουν με τις ζωές ανθρώπων. Και, σήμερα, τα χέρια τους βάφτηκαν με αίμα.

Το γράφαμε μόλις χτες. Όταν αποδείχθηκε ότι είναι πλαστό το ρεπορτάζ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την υποτιθέμενη λίστα του ΣΔΟΕ με τα 36 ονόματα των πολιτικών που -δήθεν- ελέγχονται από τους εισαγγελείς του Οικονομικού Εγκλήματος για παράνομο πλουτισμό. Ένας από τους ανθρώπους αυτούς, τον οποίο η Ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου διαπόμπευσε χωρίς καμία απολύτως απόδειξη, κείται σήμερα νεκρός.

Πρόκειται για τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Τζανή, 57 ετών και πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Βόλο. Τον αυτόχειρα βρήκε, απαγχονισμένο με καλώδιο σε αποθήκη δίπλα στο υπόγειο του σπιτιού του, η σύζυγός του, ενώ οι φίλοι και γνωστοί του αναφέρουν ότι τον είχε στενοχωρήσει βαθύτατα η εμπλοκή του ονόματός του στη βρόμικη υπόθεση της λίστας του ΣΔΟΕ.

Το «ρεπορτάζ» Τριανταφυλλόπουλου ανέφερε για τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών πως ελέγχεται από το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης, ότι η έρευνα ξεκίνησε στις 31 Μαΐου 2012 και βρίσκεται στο στάδιο ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και ανάλυσης του «πόθεν έσχες»!

Η βρομερή ιστορία άρχισε να καταρρέει σα χάρτινος πύργος χτες, όταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μετέβη με τον δικηγόρο και βουλευτή του κόμματος Βασίλη Καπερνάρο στο ΣΔΟΕ. Εκεί, ο κ. Καμμένος -το όνομα του οποίου φιγουράριζε πρώτο στο πλαστό ρεπορτάζ- έλαβε έγγραφη διαβεβαίωση ότι στο ΣΔΟΕ δεν υπάρχει καμία λίστα που να τον αναφέρει! Εξέλιξη, που έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, θέτοντας υπό πλήρη αμφισβήτηση μία λίστα που επί σχεδόν δύο εβδομάδες μονοπώλησε την επικαιρότητα και διαπόμπευσε δεκάδες ανθρώπους, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.

Γιατί, λοιπόν, να μην πιστέψουμε ότι, όπως το ΣΔΟΕ δεν ασχολήθηκε ποτέ με το όνομα του Π. Καμμένου και του Μ. Καρχιμάκη (που πήρε, σήμερα, την ίδια διαβεβαίωση από το Σώμα), δεν είχε ασχοληθεί ούτε και με αυτό του Λ. Τζανή ή και με οποιουδήποτε άλλου ενέπλεξε ο Τριανταφυλλόπουλος; Είναι, πλέον, προφανές ότι κάποιοι επιχείρησαν να σπιλώσουν υπολήψεις για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Ότι θέλησαν να στείλουν μηνύματα συμμόρφωσης, να εκβιάσουν.

Αυτών των σκοτεινών ανθρώπων το παιχνίδι έπαιξε ο Τριανταφυλλόπουλος, δημοσιεύοντας τη δήθεν λίστα του ΣΔΟΕ, που άρχισε να καταρρέει -με βούλες και υπογραφές- χτες, μετά την επίσκεψη Καμμένου στο ΣΔΟΕ. Αυτοί οι σκοτεινοί άνθρωποι και ο Τριανταφυλλόπουλος βαρύνονται πλέον με ένα πτώμα.

Διαβάστε επίσης:

Νέο χαστούκι στον Μάκη: Το ΣΔΟΕ δεν «ψάχνει» τον Καμμένο!

Αυτοκτόνησε πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ