ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εξαγγέλλει σήμερα ο Ευ. Βενιζέλος

Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εξαγγέλλει σήμερα ο Ευ. Βενιζέλος

Υπό την προεδρία του προέδρου του Κινήματος, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου συνεδριάζει στις 12:00 το μεσημέρι η Πολιτική και η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Βενιζέλος θα επιχειρήσει να εξηγήσει τη στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο νέο πακέτο μέτρων και στις απαιτήσεις της τρόικας, ενώ αναμένεται να εξαγγείλει και το Συνέδριο Κινήματος, πιθανότατα για το Φεβρουάριο του 2013.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μέχρι αργά το βράδυ χτες ήταν στην Ιπποκράτους όπου είχε συνεργασία με τα οργανωτικά στελέχη. Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκε η ψήφιση των μέτρων που θα έρθουν το επόμενο διάστημα στη Βουλή, καθώς επίσης και το χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο πρέπει να δράσει το Κίνημα για τη διαμόρφωση της επόμενης μέρας.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε πολύωρη συνάντηση με τον Κώστα Σκανδαλίδη, καθώς η Ιπποκράτους θορυβήθηκε με την συμμετοχή του πρώην υπουργού στη συγκέντρωση της «Αριστερής πρωτοβουλίας» του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.

Ο κ. Βενιζέλος στη σημερινή συνεδρίαση θα προσπαθήσει να πείσει για την ορθότητα της πολιτικής που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, ενώ θα επιχειρήσει να βολιδοσκοπήσει και τις προθέσεις ενόψει της ψήφισης των νέων μέτρων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται επίσης να στείλει νέα μηνύματα προς την τρόικα, ενώ θα αναφερθεί και στη σημερινή διαπραγμάτευση του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

Διαβάστε επίσης:

Bαρύ το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ για τον Βενιζέλο

Στη «σκιά» της λίστας Λαγκάρντ συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ