ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δ. Λιάννη ξεπουλάει ρούχα και κοσμήματα

Η Δ. Λιάννη ξεπουλάει ρούχα και κοσμήματα

Ανάσα από τα οικονομικά της προβλήματα προσπαθεί να πάρει η Δήμητρα Λιάνη η οποία βγάζει στο «σφυρί» πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα.

Η σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου έχει στραφεί σε διαδικτυακό κατάστημα που ειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων γυναικείων αξεσουάρ προκειμένου να πάρει προσωρινή ανάσα από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση και για αυτόν τον λόγο αναγκάζομαι να πουλήσω μέχρι και δικά μου πράγματα. Μόνο εάν πουληθούν τα σπίτια θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα μου. Όπως καταλαβαίνετε όταν παίρνεις 850 ευρώ σύνταξη δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να τα βγάλεις πέρα με τις υποχρεώσεις σου να τρέχουν και τα χρέη συνεχώς να αυξάνονται», δηλώνει η Δήμητρα Λιάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Λιάνη, βγάζει στο σφυρί ακόμα και μεγάλης αξίας κοσμήματα που της είχε κάνει δώρο ο Ανδρέας.

Ανάμεσα στα προσωπικά της είδη προς πώληση που μπορεί να βρει κανείς στο διαδικτυακό κατάστημα ξεχωρίζουν μια χειροποίητη τσάντα Loewe από σπάνιο δέρμα κροκοδείλου (με αξία πάνω από 20.000 ευρώ και το ονομά της γραμμένο στην μεταλλική άκρη του φερμουάρ) και ένα παλτό Gucci που είχε αγοραστεί έναντι 2 εκ. δραχμών.

Η οικονομική κατάσταση της Δ. Λιάνη έχει επιδεινωθεί λόγω της καθίζησης της αγοράς ακινήτων που δεν της έχει επιτρέψει να πουλήσει εδώ και χρόνια τις τρεις μεζονέτες στην Εκάλη που πήρε ως αντιπαροχή μετά την πώληση της βίλας του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.