Βόμβα Στασινόπουλου: Επιμένω για την Μαργαρίτα Παπανδρέου

Newsbomb

Την πρώτη φορά που το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου ενεπλάκη στη λίστα Λαγκάρντ, τόσο η ίδια, όσο και ο γιος της Γιώργος Παπανδρέου, είχαν διαψεύσει κατηγορηματικά τις πληροφορίες, κάνοντας μάλιστα λόγο για «πόλεμο» εναντίον τους.


Ωστόσο, το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο, με αφορμή την κατάθεση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Ο κ. Στασινόπουλος, λοιπόν, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες κάποιων να «κουκουλώσουν» την υπόθεση, όχι μόνο δεν οπισθοχώρησε αλλά προχώρησε και σε νέες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας», ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ επέμεινε στα όσα είχε καταθέσει και ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ότι δηλαδή ο τότε Διευθυντής Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Σώματος Νίκος Λέκκας του είχε εκμυστηρευθεί ότι δεν είχε δει τη λίστα, αλλά ότι είχε ακούσει ότι η γυναίκα με τα 550 εκατ. ευρώ είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Όταν μάλιστα κάποιοι βουλευτές της Επιτροπής τον ρώτησαν αν τα όσα είχαν ειπωθεί τότε ήταν στα πλαίσια κουτσομπολιού ή αστείου, ο κ. Στασινόπουλος απάντησε ξεκάθαρα ότι δεν θα κατέθετε κάτι που θα του φαινόταν κουτσομπολιό.

Στην επισήμανση βουλευτή ότι ο κ. Λέκκας που έκανε την αποκάλυψη, τα πήρε όλα πίσω, ο ισχυρός άνδρας του ΣΔΟΕ ήταν κάθετος: «Ήμασταν 6 άτομα στην σύσκεψη και όλοι ακούσαμε το ίδιο πράγμα».

Επιπλέον, ο κ. Στασινόπουλος αποκάλυψε ότι το ΣΔΟΕ εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση για την εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου.

«Βεβαίως, το ΣΔΟΕ και πρέπει να ψάξει και το ψάχνει», τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο εάν το πρόσωπο που εμφανίζεται με τα 550 εκατ. ευρώ είναι «βιτρίνα ή μπροστάρης».

Να σημειωθεί ότι το όνομα που εμφανίζεται στον λογαριασμό με τα 550 εκατομμύρια ευρώ είναι αυτό της κυρίας Μαρίας Παντελή, η οποία έχει αρνηθεί να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα, από την Μασσαλία όπου μετανάστευσε από την άνοιξη του 2011. Τελείως «συμπτωματικά, πρόκειται για την περίδο που η λίστα άρχισε να μετατρέπεται σε στικάκια από τον τότε υπουργό, κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου...

Διαβάστε επίσης:

Το ΣΔΟΕ σχετίζει την Μ. Παπανδρέου με τον λογαριασμό μαμούθ της λίστας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού από πού προέρχονται τα 500 εκ. της Μαργαρίτας!

Με νέο σκάνδαλο «επιστρέφει» η οικογένεια Παπανδρέου

Spiegel: Η Μαργαρίτα Παπανδρέου και τα λεφτά στην Ελβετία

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved