ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς - Βενιζέλος πήγαν... για καφέ πριν τον ανασχηματισμό

Σαμαράς - Βενιζέλος πήγαν... για καφέ πριν τον ανασχηματισμό

Μόνο αγχωμένοι δε φαίνεται να ήταν Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγη ώρα πριν ανακοινώσουν το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Χθες το μεσημέρι, όπως σας ενημέρωσε το newsbomb.gr, ο Αντώνης Σαμαράς εξήλθε του Μεγάρου Μαξίμου με τη συνοδεία του Διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κώστα Μπούρα και κατευθύνθηκε στην Αίγλη του Ζαππείου για φαγητό παρέα με τον πρόεδρο του συνεδρίο της ΝΔ Φίλιππο Ταυρή.

Από τη σύνθεση του τραπεζιού μπορεί να καταλάβει κανείς εύκολα πως εν μέρω φαγητού έκλεισαν οι τελευταίες λεπτομέρεις του 9ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο κλειστό του Tae Kwo Do και πλέον αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όσοι πάντως είδαν τον Αντώνη Σαμαρά, κάνουν λόγο για χαλαρότητα του πρωθυπουργού, γεγονός που μάλλον καταδεικνύει πως τα ονόματα του ανασχηματισμού είχαν κλειδώσει νωρίτερα και έμενα η συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για να επικυρωθούν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος την Παρασκευή το απόγευμα ήταν στο γνωστό του στέκι της Πλατείας Ελευθερίας, έχοντας ως συντροφιά την Ελένη Κούρκουλα, το Γιάννη Μανιάτη και το Χρήστο Πρωτόπαπα. Ο Βενιζέλος πάντως, σηκώθηκε πολλές φορές για να μιλήσει στο κινητό του, δείγμα πως το παιχνίδι των προσώπων γίνονταν μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γίνονταν Παρασκευή - Σάββατο