Αποφασίστηκε η νέα οργανωτική δομή των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Newsbomb

Τη νέα οργανωτική δομή του κόμματος αποφάσισε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων η οποία συνεδρίασε το απόγευμα υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου. Η νέα δομή του κόμματος δίνει έμφαση στην περιφερειακή οργάνωση, ενώ ο Πάνος Καμμένος ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη των νησιών του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Η κατανομή των Περιφερειών σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, πέρα από την εποπτεία του Πάνου Καμμένου στα νησιά του Αιγαίου είναι η εξής: Την Α' , Β' Αθηνών και Α' , Β' Πειραιά καθώς και τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Eύβοιας αναλαμβάνει ο Γιώργος Αναγνωστάκος.

Ο Σάββας Τσιμαχίδης αναλαμβάνει την Α' και Β' Θεσσαλονίκης και την Κεντρική Μακεδονία, η βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο Πάνος Πλακέντας την Δυτική Μακεδονία και την Θεσσαλία, και ο Μιχάλης Σακελλάρης την Ήπειρο τα νησιά του Ιονίου, την Αιτωλοακαρνανία και την Ευρυτανία.

Ο Γιάννης Μοίρας αναλαμβάνει την Πελοπόννησο, συμπεριλαμβανομένων των νομών Αχαΐας και Ηλείας, ο Νίκος Δαγλαρτζής την Κρήτη, και τέλος η Μανταλένα Παπαδοπούλου, Κύπρο και εξωτερικό. Επίσης η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε τον ορισμό γραμματέων στις υπάρχουσες γραμματείες του κόμματος.

Συγκεκριμένα τοποθετούνται στη Γραμματεία Εμπορίου ο Γιώργος Ζησιμάτος, στη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων ο Μιχάλης Κουφαλιτάκης, στη Γραμματεία Εργασιακών Θεμάτων και Κοινωνικής Ασφάλισης ο Γιώργος Ρωμανιάς, στη Γραμματεία Τεκμηρίωσης ο Χαράλαμπος Παπασπύρος, στη Γραμματεία Γυναικών η Δέσποινα Χαλκίδη με αναπληρώτριες Γραμματείς τις Χριστίνα Τυπάλδη και Αλίκη Στεφάνου.

Επίσης στη Γραμματεία Περιφερειακών Οργανώσεων τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Μπισαλάς, στη Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης Συντονιστής Γραμματέας τοποθετήθηκε ο Γιώργος Ακριβούλης και Εκτελεστικοί Γραμματείς οι Αντώνης Καλογερογιάννης, Χρήστος Μπανιώρας, Χριστόφορος Δανάκος, Κωνσταντίνος Κυζιρίδης, Γιώργος Ρέμπης, Δημήτρης Κιούσης, Γιάννης Ιατρίδης και Γιάννης Κάντζος.

Επίσης στη Γραμματεία Μεταναστευτικού τοποθετήθηκε ο Γιάννης Κατσούρης, στη Γραμματεία ΑμΕΑ ο Σπύρος Μπινιώρης, στη Γραμματεία Εθελοντικών Δράσεων ο Πάνος Γεωργόπουλος, στη Γραμματεία Παλιννοστούντων οι Χριστόφορος Σοφιανίδης και Ηλίας Μετοικίδης, στη Γραμματεία Δημοσίων Σχέσεων η Μαρκέλα Μαργέλη και στη Γραμματεία Νομικής Υποστήριξης ο Σωτήρης Αβελίδης.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved