ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύβοια: «Πολιτικέ απατεώνα την έδρα μας πίσω θέλουμε»

Εύβοια: «Πολιτικέ απατεώνα την έδρα μας πίσω θέλουμε»

«Πληρώνει» την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Κώστας Μαρκόπουλος, σε βάρος του οποίου έκαναν διαμαρτυρία στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της Εύβοιας, ενώ κόλλησαν δεκάδες αφίσες στην πόλη στις οποίες τον αποκαλούν «πολιτικό απατεώνα».

Το πρωί του Σαββάτου, δεκάδες στελέχη των ΑΝ.ΕΛ της Εύβοιας, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το πολιτικό του γραφείο, ενώ παράλληλα κόλλησαν δεκάδες αφίσες στην πόλη που τον αποκαλούν πολιτικό απατεώνα, αναφέρει το eviazoom.

Ο βουλευτής της ΝΔ αντέδρασε άμεσα και σε ανακοίνωση του τονίζει ότι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι υβριστές.

Η ανακοίνωση του βουλευτή:

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Αυτή είναι η απάντηση μου στις ενέργειες γελοιότητας και προσβολής από ελάχιστους από τα ανεπομείναντα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όσοι υβρίζουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.

Πολιτικά ωστόσο πρέπει να γνωρίζουν ότι ήταν φυσικό επακόλουθο η αποχώρηση μου από ένα κόμμα που ζει παρασιτικά και δορυφορικά στο ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζεται ιδεολογικά σε ύβρεις και συνομωσίες.

Όσο για την έδρα υποθέτω πως κατά βάθος δεν πιστεύουν ότι τους ανήκουν 10.500 ψήφοι....
Μεγάλη έκπληξη θα ήταν το αντίθετο...»

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απάντησαν μετά από λίγη ώρα

«Με τα πολλά ήρθε και η απάντηση του Κ.Μαρκόπουλου.

Το αν στηρίζονται οι ΑΝΕΛ σε ύβρεις και συνωμοσίες μέλλει να αποδειχτεί..

Φαίνεται όμως να είναι κολλητικό "το μικρόβιο" μιας και ο ίδιος δήλωνε "ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ" για τον Αντώνη Σαμαρά .. "ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ" και "ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ" "ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΟΥΣ" την συγκυβέρνηση που τώρα στηρίζει.

Και ας μας πει ο κος Μαρκόπουλος οι πολίτες της Εύβοιας τελικά τι θέλουν? Να μείνει ή να φύγει από την ΝΔ?
(Δήλωση Κ.Μ 13.03.2012: Οι πολίτες της Εύβοιας μου είπαν να μην γυρίσω στην ΝΔ - Δήλωση Κ.Μ 05.07.2013: Δέχομαι πολλά τηλέφωνα και μηνύματα από Εύβοια για την επάνοδο μου στην ΝΔ).

Μήπως νομίζει ότι οι πολίτες της Εύβοιας αλλάζουν τόσο συχνά γνώμη όσο και ο ίδιος???

Ας αποδειχτεί λοιπόν, όπως λέει, πόσες πραγματικά είναι οι ψήφοι στήριξης του, κατεβαίνοντας στις επόμενες εκλογές πάλι στην Εύβοια και όχι στην Β'Αθήνας όπως ακούγεται...

Και μιας και αρέσκεται σε ρητά...ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ».