ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική ουράς απέναντι στο Ισραήλ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική ουράς απέναντι στο Ισραήλ

Σε ανακοίνωση προχώρησε το τμήμα Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Ισραήλ.

«Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει την πολιτική ουράς απέναντι στο Ισραήλ που εγκαινίασε η προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση. Η όπως-όπως αναγόρευση του Ισραήλ σε στρατηγικό εταίρο της χώρας σε όλα ανεξαιρέτως τα πεδία, στο πολιτικό, στρατιωτικό, ενεργειακό και οικονομικό πεδίο, αποτελεί τυφλή αποδοχή των αμερικανο-ισραηλινών επιθυμιών, έξω από κάθε στρατηγικό σχεδιασμό, όπως θα άρμοζε σε μια ανεξάρτητη χώρα με δική της πολιτική.

Όπως όλα δείχνουν, ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς αναζητά επιπλέον στη γειτονική χώρα τους υποψήφιους αγοραστές για τα φιλέτα των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της χώρας. Ο τυχοδιωκτισμός των μνημονίων στο πεδίο της οικονομίας που καταστρέφει τους εργαζόμενους και τη χώρα και υποθηκεύει το μέλλον, προχωρά χέρι-χέρι με την προχειρότητα και την πολιτική ουράς στην εξωτερική πολιτική. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη για τον τόπο».

Διαβάστε επίσης:

«Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ θα αποτελέσουμε πηγή τροφοδοσίας της Ευρώπης»

Κοιτάσματα και δημιουργία αγωγού στο επίκεντρο των επαφών στο Ισραήλ

Σαμαράς-Πέρες: Θα προστατεύσουμε τη Δημοκρατία στη γενέτειρά της

Νετανιάχου: Ο καλός μάνατζερ πάει τώρα στην Ελλάδα

Ο Σαμαράς αρνήθηκε να φορέσει το εβραϊκό καπέλο

Η ενέργεια στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά – Νετανιάχου