ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γ. Παπαχρήστος του Σ. Π. Ψυχάρη σε δικαστικές περιπέτειες

Ο Γ. Παπαχρήστος του Σ. Π. Ψυχάρη σε δικαστικές περιπέτειες

Μπορεί ο Γιώργος Παπαχρήστος της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" να συνελήφθη στα Γιάννενα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου και από τον Εισαγγελέα να αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί, τα ερωτήματα ωστόσο παραμένουν αμείλικτα

Σάββατο απόγευμα ήταν σαν το newsbomb.gr και πάλι με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" και του Γιώργου Παπαχρήστου, απορούσε δημοσίως για το αν θα πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθούν οι όποιοι υπεύθυνοι και γιατί όχι ακόμα και να ελέγξουν, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα Μέσα Ενημέρωσης στη χώρα.

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωινό της Κυριακής στα Γιάννενα, ο υφιστάμενος του Σταύρου Π. Ψυχάρη στον Δ.Ο.Λ., Γιώργος Παπαχρήστος, συλλαμβάνονταν σε ξενοδοχείο που διέμενε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για ένα άλλο δημοσίευμα, το οποίο προκάλεσε την μήνυση του πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Ακολούθησε η μεταφορά του στον Εισαγγελέα, από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το θέμα:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατέθεσε χθες Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργου Παπαχρήστου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου κατ' εξακολούθηση, εξαιτίας ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει στην εφημερίδα που εργάζεται, και για το περιεχόμενό των οποίων έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου.

Επιπλέον τα ανωτέρω, καθώς και άλλα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου έχουν διαψευσθεί, όπως αποδεικνύεται και από δελτία τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και από έγγραφα, τα οποία είναι συνημμένα στη μήνυση».

Διαβάστε επίσης:

Ο υφιστάμενος του Ψυχάρη, Παπαχρήστος κατά Χατζηνικολάου

Στην ΕΣΗΕΑ ο Ψυχάρης για τις απολύσεις στο ΔΟΛ

Η απάντηση του Καμμένου στον Ψυχάρη για το δημοσίευμα των «Νέων»