ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝ.ΕΛ.: Το ακαταλόγιστο στον Πάγκαλο δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία!

ΑΝ.ΕΛ.: Το ακαταλόγιστο στον Πάγκαλο δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία!

Νέα επίθεση στον πρώην υπουργό, Θεόδωρο Πάγκαλο εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τις δηλώσεις του περί παρακολούθησης των Αμερικανών Πρέσβεων, που μεταξύ άλλων έχει προκαλέσει σειρά αναδημοσιεύσεων σε ΗΠΑ και Τουρκία.

«Χθες ένας πολιτικός του περιθωρίου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος τέλεσε μία επαίσχυντη πράξη δολιοφθοράς των εθνικών συμφερόντων. Εξομοιώνοντας τον θύτη με το θύμα, ο υπουργός των Ιμίων, του Οτσαλάν και της Δερύνειας, όπλισε για άλλη μία φορά τα χέρια αυτών που επιβουλεύονται την πατρίδα» ανέφεραν οι ΑΝ.ΕΛ.

«Το παροπλισμένο μνημείο μειοδοσίας βέβαια, θα ήταν ο τελευταίος που θα γνώριζε την όποια δράση εθνικών υπηρεσιών, αφού τη νύχτα των Ιμίων, το πολιτικό του αφεντικό, ο Σημίτης, αφού επί ώρες αρνήθηκε να τον δεχθεί, παρέπεμψε τον διοικητή της ΕΥΠ, ναύαρχο Λεωνίδα Βασιλακόπουλο, στον υπόδικο σήμερα Μαντέλη! Τον άνθρωπο που είχε παραλάβει γερμανικές χορηγίες από τη Siemens! Τα ολέθρια αποτελέσματα σήμερα τα ζει ολόκληρο το έθνος. Το ακαταλόγιστο δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία. Το κράτος οφείλει άμεσα να εντοπίσει ποιοι χρησιμοποιούν τον παροπλισμένο νεκροθάφτη των ελληνικών συμφερόντων, για να εκθέσουν την πατρίδα. Εάν δεν το πράξουν, θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη ως συνένοχοι» επισημαίνεται.

«Εάν θεωρούν ότι θα ξεφύγουν, ας ρωτήσουν τους προηγούμενους συκοφάντες των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τον Παπακωνσταντίνου, τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο και τον Παπαντωνίου που ακόμα προσπαθούν να φυγαδεύσουν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Βαρβιτσιώτης: Εκτός ελέγχου όσα είπε ο Πάγκαλος

ΔΗΜΑΡ: Οι δηλώσεις Πάγκαλου επιτείνουν το κλίμα παρακμής

Φλωρίδης: Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν βάλει μυαλό

Συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ ο δικηγόρος που μήνυσε τον Πάγκαλο

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Πάγκαλου γύρω από τις παρακολουθήσεις

Μέχρι και η Ρεπούση εξοργίστηκε με τον Πάγκαλο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Αυτή είναι η μήνυση κατά Πάγκαλου για τις παρακολουθήσεις

Δώρο Πάγκαλου σε ΗΠΑ και Τουρκία που αναμεταδίδουν τις δηλώσεις του!

«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσε ο Πάγκαλος για την ΕΥΠ

«Υπονομεύουν την ΕΥΠ» λέει ο Κεδίκογλου εξαιτίας των δηλώσεων Πάγκαλου

Επίθεση των ΑΝ.ΕΛ. στον Πάγκαλο για τις δηλώσεις του

Δρίτσας: Πέρα από τον Πάγκαλο ποιοι άλλοι διασκεδάζουν κρυφακούγοντας;

Πάγκαλος: Κι εμείς παρακολουθούσαμε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ