ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουντουρά: Ποντάρουν στο διαίρει και βασίλευε!

Κουντουρά: Ποντάρουν στο διαίρει και βασίλευε!

Σε δήλωση προχώρησε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα. Έλενα Κουντουρά για το διαίρει και βασίλευε που επιχειρείται.

«Η Τρόϊκα έρχεται να επιβάλλει νέα μέτρα, περισσότερη λιτότητα και απολύσεις. Η συγκυβέρνηση δρομολογεί κατασχέσεις και φυλακίσεις μικροοφειλετών του Δημοσίου. Ο ενιαίος φόρος στα ακίνητα, ακόμη και στα αγροτεμάχια, έρχεται να δώσει το τελειωτικό κτύπημα στους ιδιοκτήτες.

Τα ξένα κερδοσκοπικά funds, οι εισπρακτικές και οι τράπεζες ετοιμάζονται με τη νέα χρονιά να αρχίσουν πλειστηριασμούς. Και την ίδια ώρα το μήνυμα που εκπέμπεται στην Κοινωνία, διά μέσου της πολιτικής εκμετάλλευσης των προσφάτων δολοφονιών, είναι «καθίστε όλοι φρόνιμα, διότι η Πατρίδα και η Δημοκρατία κινδυνεύουν».

Ποντάρουν στο διαίρει και βασίλευε. Καλλιεργούν κλίμα φόβου, διχασμού και αποσταθεροποίησης. Με ζητούμενο, να αποδεχθούν οι Έλληνες παθητικά την υλοποίηση της τελικής φάσης του σχεδίου οικονομικής εξόντωσης και κοινωνικής εξαθλίωσής τους. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε τη βία και τις δολοφονίες. Είμαστε απέναντι στις θεωρίες των δύο άκρων. Και καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα και ομοψυχία για να δώσουμε μαζί τον αγώνα υπέρ της Κοινωνίας, της Δημοκρατίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας».

Διαβάστε επίσης:

Σοκ και δέος θα απαιτήσει η Tρόϊκα-Χαράσσει άμυνες η κυβέρνηση (vid)

Πολιτικές αντιδράσεις για την προσπάθεια εκμετάλλευσης των φόνων (vid)