ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στρατούλης: Πολιτικές ανοησίες και παντελής άγνοια από τον Κεδίκογλου

Στρατούλης: Πολιτικές ανοησίες και παντελής άγνοια από τον Κεδίκογλου

«Μετά τα ψεύδη, τις συκοφαντίες και τις διαστρεβλώσεις εναντίον μου και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταφεύγει και σε πρωτοφανείς πολιτικές ανοησίες», απαντά στον Σ. Κεδίκογλου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης σχετικά με τη μεταξύ τους αντιπαράθεση για το πρόβλημα της ανασφάλιστης εργασίας.

Ο κ. Στρατούλης κατηγορεί επίσης τον κ. Κεδίκογλου ότι «έχει παντελή άγνοια των θεμάτων αυτών. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μιλήσει με το υπουργείο Εργασίας για να του εξηγήσουν ότι η ανασφάλιστη εργασία δεν υπολογίζεται επί της συνολικής απασχόλησης, αλλά μόνο επί της μισθωτής εργασίας, ότι διαπιστώνεται και ανακοινώνεται από ελέγχους της αρμόδιας διεύθυνσης του ΙΚΑ σε διάφορους κλάδους της οικονομίας και ότι η τελευταία επίσημη ανακοίνωσή της ήταν ότι η ανασφάλιστη εργασία, όπου έκανε ελέγχους, έφτασε στο 38%».

«Όσο για το ποιος σέβεται ή δεν σέβεται τους ανέργους, προσθέτει ο κ. Στρατούλης, αποδεικνύεται από το 1,5 εκατομμύριο ανέργους που έχει παράξει η κυβερνητική μνημονιακή πολιτική και από το γεγονός ότι το επίδομα ανεργίας δίνεται μόνο στο 15%-18% των ανέργων και μάλιστα μειωμένο από 461 σε 361 ευρώ το μήνα από τον Φεβρουάριο του 2012 μέχρι σήμερα».

Καταλήγοντας ο κ. Στρατούλης δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί με τον κ. Κεδίκογλου «για θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Εργασίας, γιατί έχει παντελή άγνοια γι' αυτά».

Διαβάστε επίσης:

Κεδίκογλου:Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να διορθώσει μία ανοησία με μία άλλη...

Στρατούλης κατά Κεδίκογλου: Ψεύδεται και συκοφαντεί ασυστόλως

Κεδίκογλου:Ποιους εξυπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΠΑΣΟΚ για αδήλωτη εργασία: Νέα γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα φάρμακα

ΣΥΡΙΖΑ:Τολμούν να μιλούν για αδήλωτη εργασία ενώ την έφτασαν στο 40%;

Κεδίκογλου:Ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της «μάυρης» εργασίας!

Επεξεργασία του νομοσχεδίου για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής