ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ για αδήλωτη εργασία: Νέα γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα φάρμακα

ΠΑΣΟΚ για αδήλωτη εργασία: Νέα γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα φάρμακα

Από το Γραφείο του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις δηλώσεις του Δ. Στρατούλη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, για την μαύρη και ανασφάλιστη εργασία, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί τις μειώσεις τιμών στα φάρμακα, καταγράφηκε ως γκάφα ολκής στη συνείδηση των πολιτών. Παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το βάζει κάτω. Φαίνεται ότι τα παθήματα δεν του γίνονται μαθήματα. Χθες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, οι εκπρόσωποι του ζήτησαν με ανεύθυνο τρόπο να επιβάλλονται πρόστιμα διαφορετικών ταχυτήτων μεταξύ των επιχειρήσεων που τιμωρούνται για ανασφάλιστη και μαύρη εργασία. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι μπορεί να υποκρίνεται και να κοροϊδεύει όλες τις πλευρές:

- Τους εργαζόμενους κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι κάνει πλάτες στους εργοδότες - και τους εργοδότες ότι δήθεν θα παρέμβει για να πέσουν στα «μαλακά» όταν παραβιάζουν τους νόμους.

Τελικά, το όραμα της δήθεν «νέας ριζοσπαστικής αριστεράς» είναι να ψαρεύει στα θολά νερά, να μην αλλάζει τίποτα, στην υπηρεσία του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και του παλαιοκομματισμού.

Τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πει καθαρά στον ελληνικό λαό αν για την μαύρη ανασφάλιστη εργασία πρέπει να επιβάλλονται πρόστιμα και πόσο;».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ:Τολμούν να μιλούν για αδήλωτη εργασία ενώ την έφτασαν στο 40%;

Κεδίκογλου:Ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της «μάυρης» εργασίας!

Επεξεργασία του νομοσχεδίου για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής