ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεδίκογλου:Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να διορθώσει μία ανοησία με μία άλλη…

Κεδίκογλου:Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να διορθώσει μία ανοησία με μία άλλη…

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη για τη μαύρη και αδήλωτη εργασία, απάντησε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του κ. Στρατούλη, επιδιώκει να διορθώσει την ανοησία του για την ανασφάλιστη εργασία, με μία καινούργια ανοησία, ακόμα μεγαλύτερη και περισσότερο επικίνδυνη.

Αφού δηλώνει ότι θα τελικά θα ψηφίσει τη διάταξη, που μέχρι χθες κατήγγειλε, τώρα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έφτασε την «ανασφάλιστη εργασία» στο 40%! Σύμφωνα, λοιπόν με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα δεν έχει ούτε έναν πραγματικά άνεργο! Διότι εφόσον οι απασχολούμενοι ξεπερνούν τα 3.360.000 (σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ) και οι εργαζόμενοι, αλλά ανασφάλιστοι και αδήλωτοι, για τον κ. Στρατούλη «ξεπερνούν το 40%», δηλαδή τους 1.450.000, αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο «εξαφανίστηκε» η ανεργία αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε και «πλεόνασμα» εργαζομένων.

Η θέση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ πέραν της έλλειψης σεβασμού προς τους άνεργους συμπολίτες μας, είναι και άκρως επικίνδυνη, εφόσον εκφράζεται από τον κ. Τσίπρα και τα στελέχη του και στο εξωτερικό. Ιδιαίτερα, αυτή την περίοδο όπου η χώρα μας δίνει σκληρή μάχη στην Ευρώπη για να εξασφαλίσει γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας, ειδικά των νέων ανθρώπων».

Διαβάστε επίσης:

Στρατούλης κατά Κεδίκογλου: Ψεύδεται και συκοφαντεί ασυστόλως

Κεδίκογλου:Ποιους εξυπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΠΑΣΟΚ για αδήλωτη εργασία: Νέα γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα φάρμακα

ΣΥΡΙΖΑ:Τολμούν να μιλούν για αδήλωτη εργασία ενώ την έφτασαν στο 40%;

Κεδίκογλου:Ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της «μάυρης» εργασίας!

Επεξεργασία του νομοσχεδίου για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής