ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι γείτονες του Λυκαβηττού, ο... Σαρκοζί και η αδελφή του Στουρνάρα!

Οι γείτονες του Λυκαβηττού, ο... Σαρκοζί και η αδελφή του Στουρνάρα!

Σε άλλες εποχές μπορεί και να μιλούσαν. Σήμερα, όμως, το αποφεύγουν.

Σήμερα, που η κατάσταση της χώρας πάει από το κακό στο χειρότερο με αρκετούς, πάλαι ποτέ ισχυρούς πολιτικούς να βρίσκονται στο δόκανο της δικαιοσύνης, με χιλιάδες νοικοκυριά να βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, με όλο και περισσότερους ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας να τρέφονται από τα σκουπίδια ή να κοιμούνται στα πεζοδρόμια και τις εισόδους πολυκατοικιών, ενίοτε η γειτνίαση των «αταίριαστων» του Λυκαβηττού γίνεται... αβάσταχτη.

Τι κοινό έχει η μητέρα του πρώην υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου με την οικογένεια Βουλγαράκη πλην του ότι οι δεύτεροι βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ; Είναι γείτονες. Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί με το ζεύγος Κώστα και Μαρίνας Λαλιώτη; Επίσης γείτονες. Και τι δουλειά έχει ο Σαρκοζί στο διαμέρισμα της επίσης γειτόνισσας, Νίκης Λαλιώτη (κόρης του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ);

Σύμφωνα με την εφημερίδα NEWSBOMB, ένα στενό δρομάκι του Λυκαβηττού χωρίζει τα σπίτια του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και της συζύγου του, Γιώργου Βουλγαράκη και της μητέρας του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Η μητέρα του πρώην υπουργού ζει μόνη της σε ένα μικρό διαμέρισμα και οι συναναστροφές της είναι πολύ συγκεκριμένες, σε αντίθεση με τη ζωή των επίσης γνωστών γειτόνων της. Ο πρώην υπουργός Γ. Βουγλαράκης συχνά πυκνά, νωρίς το πρωί παίρνει τη μηχανή του και πηγαίνει για τον πρωινό του καφέ στο αγαπημένο του στέκι στον Άγιο Διονύσιο Κολωνακίου, στην Καφετέρια-Ζαχαροπλαστείο, το Φίλιον.

VOULGARAKIS PELEKI

Η σύζυγός του, προτιμά τα στέκια της Πλατείας αν και είναι αρκετά πολυάσχολη με τις δουλειές της και τις δραστηριότητες των παιδιών. Το ζεύγος Βουλγαράκη δεν είναι και τόσο πρόσχαρο στις δημόσιες εμφανίσεις του στη γειτονιά, σε αντίθεση με την κυρία Ελένη η οποία είναι γλυκομίλητη και χαμογελαστή ακόμη και σε ανθρώπους που μπορεί να μη γνωρίζει. Άνθρωποι που την γνωρίζουν λένε γι' αυτήν πως είναι μία ήσυχη γυναίκα και πως δεν περίμενε ποτέ πως ο γιος της θα παραπέμπονταν στη δικαιοσύνη. Τους τελευταίους μήνες, λένε πως η ψυχολογία της είναι πεσμένη. Ανησυχεί πολύ για το παιδί της, αλλά και τα εγγόνια της για τα οποία είναι πολύ περήφανη και μιλά συχνά γι' αυτά.

Σε απόσταση αναπνοής, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα NEWSBOMB, μένει και η κόρη του ζεύγους Λαλιώτη, η Νίκη. Σε ένα εκπληκτικό ρετιρέ με απίστευτη θέα στο Λυκαβηττό, αλλά και στο Λόφο του Στρέφη, η νεαρή κοπέλα είναι χαμογελαστή και δείχνει να μην εξαρτάται η συμπεριφορά της από τα μανταλάκια της εξουσίας. Τα σχόλιά της στα social media είναι δηλωτικά των πεποιθήσεων της: «Η ΔΕΗ αντί να κάνει καμπάνια 'ψυχής' με πρωταγωνιστές δήθεν εργαζόμενους ας κάνει ΕΚΕ μην κόβοντας το ρεύμα κ μην αυξάνοντας τα τιμολόγια».

Καθημερινά η Νίκη, όπως αναφέρει η εφημερίδα NEWSBOMB, βγάζει βόλτα τον Σαρκοζί (έτσι λένε το μικρόσωμο σκύλο της) βόλτα στη γειτονιά. Ο Σαρκοζί είναι αρκετά γνωστός από τη συμμετοχή του σε διαφήμιση με τον Σάκη Ρουβά για γνωστή εταιρεία τσιπς. Γιατί η Νίκη έβγαλε τον σκύλο της Σαρκοζί; Μα πρόκειται για ένα συμπαθέστατο αν και κακομούτσουνο γαλλικό μπουλντόγκ για το οποίο μάλιστα την πειράζει συχνά ο πατέρας της.

σ.σ. Όχι, η αδελφή του ισχυρού υπουργού Γ. Στουρνάρα δεν συμμετέχει στους «αταίριαστους» γείτονες. Είναι δασκάλα σε δημόσιο ειδικό σχολείο, επωμίζεται τις αισχρές περικοπές με υπογραφή τρόϊκας και του αδελφού της και οι πληροφορίες τη θέλουν να μην ψηφίζει καν Νέα Δημοκρατία...

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Διοικητής Νοσοκομείου «καρφώνει» προστατευόμενους υπαλλήλους πολιτικών

Το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 1,5 εκατ. ευρώ στους υπαλλήλους του

Σεξ, Ψέματα και Παρακολουθήσεις στην ΕΥΠ