ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διον. Χατζηδάκης: Στηρίζω την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού

Διον. Χατζηδάκης: Στηρίζω την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού

Τη δυνατότερη στήριξη για τον προεκλογικό του αγώνα έλαβε σήμερα, σαν δώρο για την ονομαστική του εορτή ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος βραβεύθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως ένας από τους καλύτερους δημάρχους, δήλωσε πως στηρίζει το Γιάννη Σγουρό.

Συγκεκριμένα είπε: "Όποιον και να κατεβάσει η Νέα Δημοκρατία, εγώ θα στηρίξω μ' όλες μου τις δυνάμεις Γιάννη Σγουρό. Γιατί στην πολιτική και στη ζωή όποιος είναι αχάριστος δεν έχει τύχη".

Η δήλωση αυτή έτυχε κοινής και θερμότατης αποδοχής, αφού όλοι οι παριστάμενοι Δήμαρχοι καταχειροκρότησαν το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου. Ανάμεσά τους διακρίναμε τους: Δήμαρχο Χολαργού Παπάγου Βασ. Ξύδη, Κορωπίου Δημήτρη Κιούση, Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, Μοσχάτου Ανδρέα Ευθυμίου, Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, Αγίων Αναργύρων - Καματερού Νίκος Σαράντη κ. ά.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός ευχαρίστησε όλους τους δημάρχους που τον τίμησαν με την παρουσία τους σήμερα στην Περιφέρεια - ημέρα της ονομαστικής του εορτής - λέγοντας πως, άσχετα με το τι θα γίνει στους μήνες που θα ακολουθήσουν εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου, (σ.σ. επίσημες στηρίξεις εννοούσε ή κάτι άλλο;), εκείνος αισθάνεται πως λειτούργησαν ως μία οικογένεια.

Γιάννης Σγουρός - Διονύσης Χατζηδάκης

Μακρά και αγαστή είναι η συνεργασία των δύο πολιτικών ανδρών, εδώ και αρκετά χρόνια, παρ' ότι προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε πως, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου θεωρείται πρωταθλητής στην απορρόφηση κονδυλίων από την Περιφέρεια μέσω ΕΣΠΑ, αφού οι μελέτες και οι φάκελλοι που καταθέτει για χρηματοδότηση, θεωρούνται υποδειγματικά άρτιοι.

πηγή: vimaonline.gr

Διαβάστε επίσης:

Η Ν.Δ. θα υποστηρίξει τον Γ. Σγουρό για την Περιφέρεια

Η αγωνία του Περιφερειάρχη Αττικής για την επανεκλογή του

Δήλωση Σγουρού ανάβει τα αίματα...

Ξύλο και βρισιές στο Περιφερειακό Συμβούλιο εναντίον του Γ. Σγουρού

Έγιναν «μαλλιά- κουβάρια» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Συνεχίζεται το φλερτ Σγουρού με τη Ν.Δ.!