ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύριο η απολογία Μπούκουρα – Συσκέπτονται οι ανακρίτριες

Αύριο η απολογία Μπούκουρα – Συσκέπτονται οι ανακρίτριες

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απολογία του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στις ειδικές εφέτες ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητρόπουλου, που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ενώ λόγω κόπωσης των ανακριτριών η απολογία του Στάθη Μπούκουρα μετατίθεται χρονικά για το πρωί της Κυριακής (10:00).

Αυτή την ώρα, οι ανακρίτριες συσκέπτονται προκειμένου να αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση των Γερμενή και Ηλιόπουλου, εάν δηλαδή θα αφεθούν ελεύθεροι με όρους ή αν θα πάρουν τον δρόμο για τον Κορυδαλλό, όπου ήδη βρίσκονται προφυλακισμένοι ο γγ της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Γιάννης Λαγός και ο Χρήστος Παπάς.

Στο μεταξύ, έξω από το Εφετείο παραμένουν ορισμένοι οπαδοί της ΧΑ, οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα συμπαράστασης στους βουλευτές του κόμματος.

Πρώτος το γραφείo των ανακριτριών πέρασε το πρωί ο Γιώργος Γερμενής, η απολογία του οποίου ήταν επίσης μαραθώνια και ξεπέρασε σε διάρκεια τις επτά ώρες.

Και οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, για το οποίο, πριν λίγο καιρό, η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας τους.

Διαβάστε επίσης:

Μαραθώνιες οι απολογίες των βουλευτών της ΧΑ στον ανακριτή

Κασιδιάρης: Η ΧΑ διώκεται, τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ελεύθερα

Προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Ν. Μιχαλολιάκου από τη φυλακή