ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν την ΕΛ.ΑΣ.

ΝΔ: Στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν την ΕΛ.ΑΣ.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις απειλές εναντίον αστυνομικών στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ «rednotebook.gr», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ «rednotebook.gr» μέσω του λογαριασμού της στο facebook επί λέξει αναφέρει: «Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ». Εκτός από τις ύβρεις και τη στοχοποίηση το rednotebook.gr συνεχίζοντας, απειλεί τους αστυνομικούς ανοιχτά με διώξεις τύπου βόρειας Κορέας αναφέροντας (επίσης επί λέξει) ότι: «Στο πλαίσιο της κινητικότητας, να πάνε στο Βορρά να κάνουν τους σχολικούς τροχονόμους».

Είμαστε βέβαιοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως «κόμμα του δημοκρατικού τόξου» θα διαγράψει το μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής Δημοσθένη Παπαδάτο Αναγνωστόπουλο που διαχειρίζεται τόσο το portal όσο και τη σελίδα, και θα τον στείλει σήμερα κιόλας στη Δικαιοσύνη για τις απειλές του. Όπως οφείλει να διαγράψει αμέσως τη συντακτική ομάδα που εμφανίζεται στην ταυτότητα του portal, δηλαδή τον μισό ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός και αν πράγματι ο κ. Τσίπρας έχει σκοπό να «διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ». Είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου θα αποδοκιμάσουν ευθέως τις ύβρεις, τις απειλές και τη στοχοποίηση αστυνομικών, θεσμών και προσώπων...». Η ΝΔ επισυνάπτει την σχετική ανάρτηση στο facebook:

7b3a2f2a86682d71f5312ec947eb6562

Διαβάστε επίσης:

Στο «κόκκινο» η κόντρα κυβέρνησης–ΣΥΡΙΖΑ για τις 47 συλλήψεις

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις προσαγωγές στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη

Διαμαρτυρία και προσαγωγές στο γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη (pics+video)

Στους πρόσφυγες ρίχνει το φταίξιμο για τον πνιγμό τους ο Βαρβιτσιώτης