ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία και προσαγωγές στο γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη (pics+video)

Διαμαρτυρία και προσαγωγές στο γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη (pics+video)

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην οδό Γενναδίου 3, καθώς μέλη φοιτητικής παράταξης επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν κατάληψη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγα λεπτά μετά τις 11, ομάδα 40-50 ατόμων από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εισέβαλε στο κτίριο φωνάζοντας συνθήματα και κολλώντας αυτοκόλλητα στους τοίχους, εναντίον του υπουργού Ναυτιλίας.

milt1

Στη συνέχεια κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον έβδομο όροφο, όπου βρίσκεται το πολιτικό του γραφείο με σκοπό να παραδώσουν ψήφισμα.

milt2

Οι υπάλληλοι του γραφείου κράτησαν κλειστές τις γυάλινες πόρτες και οι διαδηλωτές κατέβηκαν στο δρόμο, όπου με σπρέι έγραψαν στους τοίχους «Βαρβιτσιώτη δολοφόνε», «Το Φαρμακονήσι ήταν δολοφονία», «Κανείς άνθρωπος λαθραίος» με υπογραφή «ΑΡΕΝ» και παρέμειναν στο σημείο.

Επί τόπου έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν σε 45 προσαγωγές, ενώ αυτή την ώρα η κατάσταση έχει ηρεμήσει αλλά παραμένουν κάποια άτομα έξω από το κτίριο, που συνεχίζουν τη διαμαρτυρία.

Διαβάστε επίσης:
Στους πρόσφυγες ρίχνει το φταίξιμο για τον πνιγμό τους ο Βαρβιτσιώτης