ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουίκ: Να ανοίξει ο φάκελος των δαπανών των Ολυμπιακών Αγώνων

Κουίκ: Να ανοίξει ο φάκελος των δαπανών των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Βουλή να ζητήσει να ανοίξει ο φάκελος του τεράστιου σκανδάλου των δαπανών των Ολυμπιακών αγώνων, αξίωσε σήμερα από το Βήμα της Ολομέλειας, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Τέρενς Κουίκ κατά την συζήτηση Επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία του ελληνικού αθλητισμού.

Απευθυνόμενος ο Τέρενς Κουίκ, στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, είπε συγκεκριμένα: «Γιατί δεν τολμά το πολιτικό σύστημα να ανοίξει ο φάκελος των Ολυμπιακών Αγώνων; Φοβάστε να τα βάλετε με τους μεγαλοεργολάβους που πήραν τις δουλειές με αδιαφανείς διαδικασίες και από την κυβέρνηση Καραμανλή και - κυρίως - από την κυβέρνηση Σημίτη; Γι' αυτό πετάτε την καυτή πατάτα στη Δικαιοσύνη; Αυτή μόνο θα φορτώνεται την διερεύνηση όλων των σκανδάλων;». Επίσης ο εκπρόσωπος και βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αποκάλυψε με έγγραφα το πάρτι των «χορηγήσεων» σε ΜΚΟ από το Υπουργείο Πολιτισμού και από το Υπουργείο Αθλητισμού την τριετία 2009 - 2012!

180413202147 7921

«Είναι προφανέστατη η πελατειακή σχέση των γραφείων των διαφόρων Υπουργών με σωματεία, Ενώσεις, φορείς και μάλιστα με αυξανόμενο ρυθμό, σε προεκλογική περίοδο», τόνισε ο Τέρενς Κουίκ. Τέλος, ο Τέρενς Κουίκ ζήτησε από τις διοικήσεις ΠΑΕ και ΚΑΕ, να παρέμβουν και ζητήσουν να σταματήσουν οι οπαδοί τους να βρίζουν με την χρήση της λέξης «μάνα» και «παραγώγων» της. Βρισιές που εκτοξεύονται σε διαιτητές, παίκτες και παράγοντες άλλων ομάδων. «Η μάνα είναι το πολυτιμότερο και το πιο σεβαστό πρόσωπο στη ζωή του καθενός μας. Ισχύει για μένα και είμαι βέβαιος ότι ισχύει και για σας κ. Υπουργέ. Μπορείτε να παρέμβετε και εσείς κ. Ανδριανέ προς τις Ομάδες. Πρέπει να παρέμβουν και οι ίδιες οι Διοικήσεις. Οι Πρόεδροι, οι μεγαλομέτοχοι, δεν έχουν μανάδες;», είπε ο Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Διαβάστε επίσης:

Έργα και ημέρες της ΕΟΕ