ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Παπανδρέου: Τα χρόνια δίπλα στον Ανδρέα και η... μπηχτή στην Λιάνη

Μ. Παπανδρέου: Τα χρόνια δίπλα στον Ανδρέα και η... μπηχτή στην Λιάνη

Το βιβλίο της τιτλοφορείται ως «Γυναίκα πρωθυπουργού» και αναφέρεται στα χρόνια που έζησε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον πόνο που της προκάλεσε το διαζύγιο εξαιτίας της Δήμητρας Λιάνη.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, η 91χρονη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, έγραψε το βιβλίο, που είναι έτοιμο, στα αγγλικά για να το εκδώσει τις ΗΠΑ αλλά δε βρίσκεται κανείς νδιαφερόμενος και τώρα σκέφτεται να το μεταφράσει και να το εκδώσει απευθείας στην Ελλάδα.

«Με πόνεσε πολύ αυτό το διαζύγιο» λέει σε κάποια σημείο του βιβλίου της και αναφέρει πως άλλαξε η ζωή της από τη μια μέρα στην άλλη. Τη μια μέρα ήταν σύζυγος πρωθυπουργού και είχε όλες τις τιμές και την άλλη, όταν ο Ανδρέας γνώρισε τη Λιάνη, έπρεπε να παλέψει για να επιζήσει.

Τι αναφέρει για τις ΜΚΟ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Μαργαρίτα Παπανδρέου εξέφρασε τη στενοχώρια της για όσα της καταλογίζουν σχετικά με τη ΜΚΟ, που ήταν στο όνομά της.

Όπως υποστήριξε, είχε παραιτηθεί λίγο μετά την ίδρυσή της.

Όπως υποστήριξε, το ΣΔΟΕ είχε ελέγξει εδώ και χρόνια τη ΜΚΟ και εκτίμησε πως η δική της υπόθεση ξανασυζητήθηκε για να χτυπήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου.