ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με «ευχαριστίες» αποχαιρέτησε τους «58» ο Βενιζέλος

Με «ευχαριστίες» αποχαιρέτησε τους «58» ο Βενιζέλος

Την ικανοποίησή του για τη συσπείρωση της Δημοκρατικής Παράταξης εξέφρασε, με δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις με τους «58», αφού τους ευχαρίστησε, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ο ρόλος τους δεν είναι οργανωτικός, αλλά πολιτικός και προγραμματικός. Και πρόσθεσε ότι θα έχουν σημαντικό ρόλο στη συνέχιση της προσπάθειας μετά τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ειδικότερα, η δήλωση του κ. Βενιζέλου έχει ως εξής: «Χαίρομαι πραγματικά γιατί η συσπείρωση της ευρύτατης δημοκρατικής, προοδευτικής Παράταξης προχωρά και αποδίδει καρπούς. Αποδίδει καρπούς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποδίδει καρπούς σε σωματεία, επιμελητήρια, συλλόγους, στον Δικηγορικό Σύλλογο. Αλλά και στο επίπεδο των Ευρωεκλογών και του εκλογικού σχήματος έχουν γίνει πολύ μεγάλα βήματα. Έχουν συσπειρωθεί σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, στο όνομα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, κόμματα και κινήσεις.

Benizelos

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους «58» ως ένα κίνημα και ρεύμα γνώμης, γιατί λειτούργησαν καταλυτικά, ενεργοποίησαν τις δυνάμεις που έχει η κοινωνία μας, δυνάμεις που θέλουν την συσπείρωση όλου αυτού του χώρου. Φυσικά, ο ρόλος των «58» δεν είναι οργανωτικός, αλλά είναι κοντά μας πολιτικά, προγραμματικά, στη Συνδιάσκεψη που οργανώνουμε στις 8 και 9 Μαρτίου με τη συμμετοχή του Martin Schulz. Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου -δημοτικών, περιφερειακών και ευρωπαϊκών- θα διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για να παίξει η μεγάλη δημοκρατική, προοδευτική Παράταξη ένα καταλυτικό ρόλο. Και σε αυτή τη συνεχή προσπάθεια, ο ρόλος όλων των κομμάτων και κινήσεων, αλλά και του κινήματος γνώμης των «58» είναι και θα είναι πολύ σημαντικός».

Διαβάστε επίσης:

Στις 8 και 9 Μαρτίου η Συνδιάσκεψη για την Κεντροαριστερά

ΠΑΣΟΚ: Μυστικά δείπνα με... μενού τον Βενιζέλο

Ετοιμάζουν Συνταγματική Αναθεώρηση

«Ελιά» τέλος! Δεν κατεβαίνουν με το ΠΑΣΟΚ οι «58» στις Ευρωεκλογές

Σκληρή μάχη στο ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές