Μπακογιάννης: Ματωμένο βιβλίο, ματωμένα χρήματα. Να τα χαίρεστε

Newsbomb

Την άποψή του εξέφρασε ο δήμαρχος Καρπενησίου για την έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Ο σημερινός δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, γιος του Παύλου Μπακογιάννη, ήταν μόλις 11 ετών όταν η 17 Νοέμβρη δολοφόνησε τον πατέρα του στα σκαλιά του γραφείου του στην οδό Ομήρου.

25 χρόνια αργότερα η έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα προκαλεί την έντονη αντίδρασή του.

Μέσω του προφίλ που διαθέτει στο facebook στέλνει το δικό του μήνυμα στον εκδοτικό οίκο Λιβάνη: «Ματωμένο βιβλίο, ματωμένα χρήματα. Να τα χαίρεστε.» αναφέρει στο σχόλιό του ο κ. Μπακογιάννης

Η σημείωση του εκδότη

Ο εκδοτικός Οίκος θέλοντας να προλάβει τις πιθανές αντιδράσεις σημειώνει στο σημείωμα του εκδότη: «Με πίστη στην αρχή της διερεύνησης κρίσιμων φάσεων της ιστορικής και πολιτικής εξέλιξης και με μοναδικό κριτήριο να χυθεί άπλετο φως, προχωρήσαμε στην έκδοση του βιβλίου αυτού. Είναι αυτονόητο ότι ο Εκδοτικός Οίκος, βασιζόμενος στις παραπάνω αρχές, έχει εκδώσει και άλλα βιβλία σχετικά με την ύπαρξη και τη δράση της 17Ν, που αποδεικνύουν κάθε φορά ότι η έκδοση ενός βιβλίου δεν σημαίνει ότι ο Εκδοτικός Οίκος συμμερίζεται ή ταυτίζεται με τις απόψεις των συγγραφέων», επισημαίνει δε πως δεν είναι κάτι περισσότερο από όσα έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί στις προκηρύξεις της οργάνωσης.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved