ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συστράτευση στήριξης του Οδ. Βουδούρη καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε συστράτευση στήριξης του Οδ. Βουδούρη καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε συστράτευση για τη στήριξη του Οδυσσέα Βουδούρη, καλεί τις τοπικές κοινωνίες της Πελοποννήσου, το περιφερειακό συντονιστικό συμβούλιο Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνεδρίασε στην Τρίπολη, χθες βράδυ, με την συμμετοχή του υποψήφιου περιφερειάρχη Οδυσσέα Βουδούρη.

Συζητήθηκαν η στελέχωση του ψηφοδελτίου και οι άξονες στους οποίους θα κινηθεί η εκλογική μάχη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε καλούνται οι τοπικές κοινωνίες να συνταχθούν με κ. Βουδούρη για την ανατροπή του «συστήματος Τατούλη». Ειδικότερα, επισημαίνεται: «Πεποίθησή μας είναι ότι η ανατροπή του «συστήματος Τατούλη», δηλαδή της πιο ακραίας μνημονιακής νεοφιλελεύθερης και αδιαφανούς πολιτικής στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποτελεί πρωταρχική αναγκαιότητα για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, αλλά και για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής που επιβάλει η τρόικα στη χώρα μας».

syriza

Παράλληλα υπογραμμίζεται πως «σε κλίμα ομοφωνίας και συστράτευσης, το περιφερειακό συμβούλιο καλεί τις τοπικές κοινωνίες να συνταχθούν στη μάχη για τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές, με επικεφαλής τον Οδυσσέα Βουδούρη, προκειμένου να γυρίσει η Πελοπόννησος σελίδα, δημιουργώντας συνθήκες ανάπτυξης για όλους και ειδικά για τους νέους μας, των οποίων τα όνειρα συνθλίβονται στον Προκρούστη των αδιέξοδων πολιτικών λιτότητας».

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νίκου Πατσαρίνου με τον υποψήφιο περιφερειάρχη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, συνάντηση στην οποία ο κ. Πατσαρίνος ενημέρωσε τον κ. Βουδούρη για τη δράση της παράταξης στο ΠΕΣΥ και σε κοινή τους δήλωση σημειώνουν, μεταξύ άλλων, ότι «σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές δεν στέλνουμε μήνυμα. Ανατρέπουμε και γυρίζουμε σελίδα στην Πελοπόννησο».

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Τσίπρα-Βουδούρη με στόχο τη διεύρυνση συνεργασίας