Σάλος με το κυλικείο των βουλευτών – Λειτουργούσε χωρίς άδεια

Newsbomb

Στο φως έρχεται μία καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, κυλικείο... βουλευτών λειτουργούσε χωρίς άδεια

Χωρίς άδεια λειτουργούσε κυλικείο μέσα σε ένα από τα κτήρια που χρησιμοποιεί η Βουλή στις οδούς Σέκερη και Β. Σοφίας.

Το μίσθωμα από το συγκεκριμένο κυλικείο όπως και από τα υπόλοιπα καταλήγουν στο Ταμείο Αρωγής των Υπαλλήλων της Βουλής (ΤΑΥΒ) και τα έσοδα συμβάλλουν στο δεύτερο μεγάλο εφάπαξ που παίρνουν οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου.

Η παρανομία διαπιστώθηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο μετά από καταγγελία που είχε γίνει ένα μήνα πριν.

Η σφράγιση του κυλικείου έγινε τελικώς την Παρασκευή 7 Μαρτίου από τον Δήμο Αθηναίων, με βάση απόφαση που εκδόθηκε από τον αντιδήμαρχο Εμπορίου και Ανάπτυξης Γ. Αναγνωστόπουλο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η έλλειψη άδειας λειτουργίας διαπιστώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής μέσω της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου.

Ποιες είναι οι δικαιολογίες που διαρρέουν
Μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι αυτό το κυλικείο δεν είχε ποτέ αυτόνομη άδεια λειτουργίας και καλυπτόταν από την άδεια που διέθετε το κεντρικό κυλικείο στο κυρίως κτήριο της Βουλής.

Κύκλοι αναφέρουν επίσης ότι εκδόθηκε τον περασμένο Αύγουστο, νόμος ο οποίος από τότε και μετά επέβαλε την ανάγκη να έχουν όλα τα κυλικεία άδεια λειτουργίας, κάτι που διαψεύστηκε από τον δήμο.

Άλλο ένα... σκάνδαλο σε μία εποχή που ο Έλληνας πολίτης έχει χάσει την αντοχή του αλλά και την ανοχή του για τα πρόσωπα του πολιτικού κόσμου!

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved