ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεδίκογλου: Δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις

Κεδίκογλου: Δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τα ανοιχτά μέτωπα του γάλακτος, των φαρμακείων αλλά και των ταξί.

«Συνεχίζεται η σύνταξη της πρότασης για το θέμα του γάλακτος. Μόλις ενημερωθούν πλήρως για όλες τις πτυχές είμαι βέβαιος ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις», σχολίασε αρχικά για το γάλα ο κ. Κεδίκογλου και συνέχισε:

«Το γάλα ημέρας, θα είναι 2 ημερών, σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα στις ελληνικές μικρότερες μονάδες παραγωγής και επίσης, το σήμα ελληνικής προέλευσης. Μπορούν οι ελληνικές επιχειρήσεις να διεκδικήσουν την βιωσιμότητα».

«Το να πέσει η τιμή ενός είδους πρώτης ανάγκης όπως είναι το γάλα, θα είναι καλό για όλους. Θα καμφθούν οι αντιδράσεις. Οι περισσότερες οφείλονται σε έλλειπη ενημέρωση», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει δυνατότητα να νοικιάζονται οι άδειες για τα φαρμακεία. Πρέπει να είναι φαρμακοποιός και να έχει συνεταίρο φαρμακοποιό. Τα πληθυσμιακά κριτήρια διατηρούνται. Μόνο φαρμακοποιοί θα μπορούν να έχουν τα φαρμακεία. Πιστεύω ότι και εκεί, η λύση που έχει προωθηθεί, είναι η καλύτερη», σχολίασε για τα φάρμακα, ο κ. Κεδίκογλου.

«Με τα ταξί, είναι μια πολύ μικρή παρέμβαση. Παραμένει προστατευμένο το επάγγελμα, με μερικές μικρές τουριστικές παρεμβάσεις», είπε για τα ταξί.

«Δεν υπάρχουν μυστικές συμφωνίες. Δεν μπορούν να υπάρξουν μυστικές συμφωνίες. Είναι συμφωνίες με τους δανειστές, ενημερώνονται οι αγορές και οι αγορές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα», είπε ακόμα.

Διαβάστε επίσης:

Μετρούν… κουκιά στην κυβέρνηση – Άνοιξαν και νέα μέτωπα!

Προσπάθειες για να μην χυθεί το γάλα απ’ την καρδάρα

Σαμαράς και Βενιζέλος σε αναζήτηση εξόδου από το αδιέξοδο του γάλακτος

Χαρακόπουλος:Καλοδεχούμενη κάθε εποικοδομητική πρωτοβουλία για το γάλα

«Πυρά» του προέδρου της Ένωσης Κτηνοτρόφων κατά των πολυεθνικών

Για αφανισμό της αγελαδοτροφίας «μιλούν» οι κτηνοτρόφοι

Κασσής: Δεν ψηφίζω για το γάλα

«Σφίγγουν τα γάλατα» για την κυβέρνηση

Oι «αντάρτες» προκαλούν πονοκέφαλο στο Μαξίμου

«Αντάρτικο» στις ψηφοφορίες φοβάται το Μαξίμου