ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Κοροϊδία απέναντι στον ελληνικό λαό η παραίτηση Χαρακόπουλου

Καμμένος: Κοροϊδία απέναντι στον ελληνικό λαό η παραίτηση Χαρακόπουλου

Η αυριανή ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο θα καθορίσει εάν θα συνεχιστεί η πολιτική των μνημονίων ή όχι ανέφερε ο Π .Κάμμενος από την Λάρισα όπου βρίσκεται.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε «Κοροϊδία απέναντι στον ελληνικό λαό» την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμου Χαρακόπουλου από την κυβέρνηση. Ο κ. Καμμένος, βρέθηκε στον Δήμο Κιλελέρ Λάρισας προκειμένου να στηρίξει με την παρουσία του την υποψήφια περιφερειάρχη του κόμματος για την Θεσσαλία, βουλευτή, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και προήδρευσε σε σύσκεψη με στελέχη του κόμματος.

Όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος, κληθείς να σχολιάσει την παραίτηση , ο κ. Χαρακόπουλος παραιτήθηκε μεν δήλωσε όμως εμμέσως πλην σαφώς ότι θα ψηφίσει τα μέτρα .

Αυτό, δήλωσε, αποτελεί την απόλυτη κοροϊδία απέναντι στον ελληνικό λαό και στους ψηφοφόρους του. «Κάποιος που παραιτείται για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, θα έπρεπε να έχει τη ευθύτητα να μην ψηφίσει κιόλας τα μέτρα τα οποία οδηγούν σε μαρασμό τους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους όλης της Ελλάδος» συμπλήρωσε ο κ. καμμένος.

Εδώ, συνέχισε, έχουμε ουσιαστικά μία νομοθέτηση που γίνεται κατ' εντολή όχι της τρόικας, αλλά βιομηχάνων από την Ολλανδία και την οποία εκτελεί η ελληνική κυβέρνηση, μαζί τις εντολές των δανειστών.

«Το ερώτημα που μπαίνει αύριο στη Βουλή, είναι το εάν θα ψηφίσουν οι Έλληνες βουλευτές κατά τη συνείδησή τους, ή κατά τις εντολές των δανειστών. Πρόκειται για μία ψηφοφορία πάρα πολύ σημαντική και η οποία θα καθορίσει εάν θα συνεχιστεί η πολιτική των μνημονίων ή όχι» κατέληξε.

Σχετικά με την πρόσφατη λίστα των 92 στελεχών που παρουσιάστηκε ότι εγκαταλείπουν τους ΑΝ.ΕΛ, τόνισε ότι «μόνο ένας υπήρξε μέλος του κόμματος, ήταν υποψήφιος στις πρώτες εκλογές και παραιτήθηκε μέχρι τις δεύτερες».

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Το πολυνομοσχέδιο είναι ξεκάθαρα ένα άλλο Μνημόνιο