ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταμάτης σε Μπαλτάκο: «Ρε Τάκη, τι είναι όλα αυτά;»

Σταμάτης σε Μπαλτάκο: «Ρε Τάκη, τι είναι όλα αυτά;»

«Ρε Τάκη, τι είναι όλα αυτά;» ήταν το πρώτο πράγμα που φέρεται να είπε ο υπουργός Επικτατείας Δημήτρης Σταμάτης όταν μετά τις αποκαλύψεις Κασιδιάρη, ο Τάκης Μπαλτάκος κλήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού στον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, λίγα λεπτά αφού είχε βγει στη δημοσιότητα ο διάλογός του και το video – προϊόν υποκλοπής - που τον δείχνει να συνομιλεί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη σχετικά με τις διώξεις κατά της οργάνωσης.

«Τάκη, για πέρνα από το γραφείο μου να τα πούμε, γιατί έχεις πρόβλημα» του είπε ο κ. Σταμάτης στο τηλέφωνο, όπως γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Το δημοσίευμα μεταφέρει και τι ακριβώς ειπώθηκε στη συνάντηση που είχαν. Γράφει: «Ρε Τάκη, τι είναι όλα αυτά;» του είπε ο υπουργός.

Ο κ. Μπαλτάκος παραδέχθηκε ότι το βίντεο είναι αυθεντικό.

«Με ζάλισαν οι χρυσαυγίτες. Εδώ και καιρό με κατηγορούσαν ότι εγώ τα μεθόδευσα όλα αυτά περί εγκληματικής οργάνωσης, ότι εγώ βρισκόμουν πίσω από τις διώξεις και ήθελα να τους πω ότι δεν είχα ιδέα. Με παγίδευσαν».

Όταν τον ρώτησε ο υπουργός εάν στο γραφείο του ήταν μόνος του ο κ. Κασιδιάρης ή ήταν μαζί του και άλλος βουλευτής είπε ότι δεν... θυμάται!

Διαβάστε επίσης:

Παραίτηση της κυβέρνησης και επειγόντως εκλογές...